Kopenhag'ın 30 milyon Euro'luk yıldızından Milli Takım isyanı: Daha ne yapmam lazım?

16.11.2023 - 21:26 | Son Güncellenme: 16.11.2023 - 21:33

İsveç Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı. Kadroda yer almayan Kopenhag'ın genç yıldızı Roony Bardghji, hocası Janne Andersson'ı eleştirdi.

Kopenhag'ın 30 milyon Euro'luk yıldızından Milli Takım isyanı: Daha ne yapmam lazım?

AJANSPOR - DIŞ HABER

İsveç basınında Fotbollskanalen'de yer alan habere göre, İsveç'in açıklanan Milli Takım kadrosunda yer almayan Kopenhag'ın genç yıldızı Roony Bardghji bu karara tepki gösterdi. Bardghji hakkında, "Kanıtlaması gereken daha çok şey var" diyen hocası Janne Andersson'a genç futbolcu, "17 yaşında Ne yapmam lazım?" cevabını verdi.

"Kanıtlaması gereken daha çok şey var"

İsveç Milli Takımı teknik direktörü Janne Andersson, genç futbolcuyu neden Milli Takımı'a almadığını şu sözlerle açıkladı, "Roony çok yakından takip ettiğimiz bir oyuncu. Onun güçlü yetenekleri var. Ancak son adımı atmak için hâlâ en üst düzeyde kanıtlaması gereken çok şey var. Ama henüz tam olarak orada olduğunu sanmıyorum."

"17 yaşında Ne yapmam lazım?"

Hocası Janne Andersson'ın açıklamaları hakkında Fotbollskanalen'e konuşan Roony Bardghji, "Aslında ne dediği hakkında hiçbir fikrim yok. Başkasının ne düşündüğü hiç umrumda değil. Bu onun görüşü. 17 yaşında bir genç olarak bir yerlere gelebilmek için daha ne yapmam gerekiyor?" dedi.

30 milyon Euro talep edildi

Kopenhag'da forma giyen Roony Bardghji'ye şimdiden teklfiler yağmaya başladı. İngiliz ekibi Brighton, 17 yaşındaki yıldızı için Kopenhag'a teklifini iletti. Ancak Danimarka ekibi oyuncu için en az 30 milyon Euro talep ettiğini belirterek teklifi reddetti.

United'ı yıkan gol Bardghji'den geldi

Roony Bardghji, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın da bulunduğu gruptaki rakibi Manchester United ağlarını havalandırmayı başardı. 4-3 biten karşılaşmanın 88. dakikasında takımının 4. golüne imza atan genç orta saha, galibiyette büyük rol oynadı.

Roony Bardghji'nin bu sezon performansı

Kopenhag'da 3. sezonunu geçiren Roony Bardghji, bu sezon 24 maçta süre forma giydi. Bardghji bu maçlarda 10 gol atmayı başardı.

Senin için hazırladığımız haberler