Mandzukic transferinde rakipler var!

14.09.2020 - 14:00 | Son Güncellenme: 14.09.2020 - 14:11

Önemli bir kariyere sahip olan Mario Mandzukic'in adı Fenerbahçe ve Beşiktaş ile sık sık anılıyor. Mandzukic transferinde Türk takımlarının rakipleri kimler? İşte detaylar...

Mandzukic transferinde rakipler var!

Emrah KARALİNÇ-AJANSSPOR

Hırvat golcü Mario Mandzukic'in adı sıkça Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anıldı. Golcü futbolcuya sadece Türk takımları değil, Avrupa'dan başka takımlar da ilgi gösteriyor. Resmi bir anlaşma henüz söz konusu değil, ancak; golcü futbolcunun tercihinin Türkiye olup olmayacağı ise 'mali zemin'in durumuna ve futbolcunun aslında ilk opsiyonlarıyla anlaşıp anlaşamayacağına bağlı. Detaylar haberde...

Mandzukic, Rus ekibi Lokomotiv'in gündeminde

Rus ekibi Lokomotiv Moskova, Mario Mandzkic'in transferi için nabız yokladı. Orta saha oyuncusu Aleksey Mirançuk'u satan Rus kulübü, kadrosuna özellikle hücum hattını aktif bir noktaya taşıyacak bir golcü istiyor. Rus basını, Lokomotiv Moskova'nın Mandzukic'in peşinde olduğunu iddia etti. Rus ekibi, Mandzukic'in yıllık ücretini karşılayabilecek durumda. Oyuncunun ise Rusya'yı şimdilik sadece bir opsiyon olarak gördüğü vurgulanıyor.

Mandzukic, Türk takımları için biraz 'tuzlu' bir transfer

Bir diğer iddia ise Mario Mandzukic'in Roma'ya transfer olacağı yönünde. Şu anda serbest futbolcu pozisyonunda olan Mandzukic'in Katar'da 6 milyon Euro kazandığı ve Roma ile de mali açıdan anlaşmanın şu an için söz konusu olmadığı belirtildi.

Roma, Dzeko'yu satarsa Mandzukic'i alacak

Roma, Edin Dzeko'yu Juventus'a satarsa alternatif ismin Mario Mandzukic olduğu ifade edildi. Roma'nın Mandzukic transferini gerçekleştirebilmesini artıracak ihtimalin, Dzeko'nun satışına bağlı olduğu İtalyan basını tarafından da dile getiriliyor. 

Önemli bir geçmişi var

Mandzukic futbol kariyerinde daha önce Juventus, Atletico Madrid, Bayern Münih, Wolfsburg, Dinamo Zagreb ve NK Zagreb formalarını giymişti. Futbolcu son sezonunda ise 2 maçta 1 gol attı. Mandzukic, Hırvatistan Milli Takımı'nda 89 maçta 33 gol kaydetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler