Manchester United'ın yıldızı Galatasaray'a yeşil ışık yaktı!

06.07.2024 - 19:46 | Son Güncellenme: 06.07.2024 - 20:06

Gelecek sezon öncesi transfer çalışmaları devam eden Galatasaray'da gözler bir kez daha Manchester United'ın yıldız ismine çevrildi. İşte detaylar...

Manchester United'ın yıldızı Galatasaray'a yeşil ışık yaktı!

AJANSSPOR HABER

Son olarak Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Belçikalı golcü Michy Batshuayi'yi kadrosuna katan Galatasaray, bu kez orta saha transferi için çalılmalarına hız verdi. Sarı-Kırmızılıların transferdeki rotasını bir kez daha İngiltere'ye çevirdiği kaydedildi.

Galatasaray'da gündem McTominay

Milliyet'te yer alan habere göre; Galatasaray, daha önce de nabız yokladığı Scott McTominay için Manchester United'ın kapısını bir kez daha çalmaya hazırlanıyor.

Yeşil ışık yaktı

Haber detayında bu kez Galatasaray'ın daha ciddi bir teklifle United'ın kapısını çalacağı belirtilirken, elinin de daha güçlü olduğu ifade edildi. İskoç futbolcunun, Galatasaray'a sıcak baktığı öğrenildi.

Manchester United ile yeni sözleşmeye imza atan Hollandalı teknik direktör Erik ten Hag'ın, McTominay hakkında vereceği kararın da önem taşıdığının altı çizildi. Ten Hag'dan onay çıktığı takdirde Sarı-Kırımızılılar'ın, 27 yaşındaki orta sahanın transferini bitirmeye çalışacağı belirtildi.

ManU performansı

Scott McTominay, geride bıraktığımız sezonda Kırmızı Şeytanlar ile 43 maça çıktı. McTominay, bu karşılaşmalarda 10 kez ağları havalandırdı ve 3 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler