Manchester United'ın genç yıldızı Kobbie Mainoo ilk kez 11'de!

26.03.2024 - 21:55 | Son Güncellenme: 26.03.2024 - 22:04

İngiltere Premier Lig devi Manchester United'da forma giyen Kobbie Mainoo, İngiltere Milli Takımı ile ilk kez ilk 11'de sahne alacak. İşte tüm detaylar.

Manchester United'ın genç yıldızı Kobbie Mainoo ilk kez 11'de!

AJANSSPOR HABER

İngiltere Premier Lig devi Manchester United'ın 18 yaşındaki merkez orta sahası Kobbie Mainoo, İngiltere Milli Takımı ile ilk kez ilk 11'de yer alacak. Hazırlık maçı kapsamında Belçika ile karşılaşacak olan İngiltere'de teknik direktör Gareth Southgate, Mainoo'ya ilk 11'de şans verdi.

Brezilya'ya karşı forma giydi

23 Mart'ta Brezilya ile hazırlık maçında karşılaşan ve Endrick'in golüyle 1-0 mağlup olan İngiltere'de Mainoo, 75. dakikada oyuna dahil oldu ve ilk kez milli takımıyla maça çıktı. 18 yaşındaki genç yıldız adayı, 2. kez İngiltere forması giyecek.

Belçika'da Michy Batshuayi ve Thomas Meunier yedek

Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe'nin 30 yaşındaki golcü futbolcusu Michy Batshuayi, İngiltere'ye karşı oynanacak mücadelede yedekler arasında yer alıyor. Bir başka Süper Lig takımı Trabzonspor'un sağ beki Thomas Meunier'de Belçika'da yedekler arasında bulunuyor. İki futbolcu, teknik direktör Domenico Tedesco'nun görev vermesi halinde süre bulacaklar.

İngiltere - Belçika maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

TSİ 22:45'te başlayacak olan İngiltere - Belçika hazırlık maçı, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. İki ülkenin de ilk 11'leri belli oldu.

İngiltere: Pickford, Konsa, Dunk, Stones, Chilwell, Mainoo, Declan Rice, Foden, Jude Bellingham, Bowen, Ivan Toney

Belçika: Sels, Castagne, Debast, Vertonghen, Theate, Youri Tielemans, Andre Onana, Mangala, Jeremy Doku, Trossard, Romelu Lukaku

Senin için hazırladığımız haberler