Manchester United'ın büyük korkusu: Pogba!

20.06.2021 - 12:04 | Son Güncellenme: 20.06.2021 - 12:09

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'da Paul Pogba tedirginliği yaşanıyor. Pogba hangi takıma transfer olacak? İşte detaylar...

Manchester United'ın büyük korkusu: Pogba!

DIŞ HABER-AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Paul Pogba'nın geleceğiyle ilgili iddialar devam ediyor. Ada basını, futbolcunun Manchester United'dan ayrılma planı olduğunu yazdı. Detaylar haberde...

Pogba konusunda Manchester United tedirgin

Paul Pogba, Manchester United'dan ayrılmaya hazırlanıyor. 30 Haziran 2022 tarihinde sözleşmesi bitecek olan futbolcu, yeni sözleşme imzalamaya sıcak bakmıyor.

Kariyerine nerede devam edecek?

Ada basını, Manchester United'ın Pogba ile kontrat imzalama konusunda istekli olmasına karşın olumlu bir yanıt alamadı. 28 yaşındaki futbolcunun, kariyerine nerede devam edeceği konusunda karar vermediği belirtildi.

United, Pogba'dan para kazanmak istiyor

Bu gelişmelerin ardından Manchester United, futbolcunun gelecek sezon bonservissiz bir şekilde ayrılması yerine bu sezon Pogba'yı satmak istiyor.

Piyasa değeri ne kadar?

En yüksek piyasa değeri 2019 yılında 100 milyon Euro olarak Pogba'ya 2021 yılı itibarıyla 60 milyon Euro değer biçiliyor. Pogba geçen sezon United'da 42 maçta 7 gol 6 asistlik performans sergilemişti.

Senin için hazırladığımız haberler