Manchester United'da Bruno Fernandes imzayı attı!

14.08.2024 - 21:32 | Son Güncellenme: 14.08.2024 - 21:37

Transfer haberleri. İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester United, Portekizli futbolcu Bruno Fernandes'in sözleşmesini 2027 yılına kadar uzattı.

Manchester United'da Bruno Fernandes imzayı attı!

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United, Portekizli futbolcu Bruno Fernandes'in sözleşmesini uzattığını duyurdu.

Bruno Fernandes'ten yeni sözleşme

Kırmızı Şeytanlar'ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamaya göre, Bruno Fernandes ile olan sözleşme 30 Haziran 2027 yılına kadar uzatıldı.

Manchester United performansı

Manchester United kaptanı Bruno Fernandes, görev aldığı 234 karşılaşmada 79 gol attı ve 67 asist kaydetti.

Üç kez Sir Matt Busby ödülünü kazandı

Daha önce üç kez Sir Matt Busby ödülünü kazanan Portekizli yıldız, Ocak 2020'de Manchester United'a transfer olduğu günden bu yana Premier Lig'de en çok gol pozisyonu yaratan oyuncu konumu durumunda.

"Manchester United'a olan tutkumu herkes biliyor"

Yeni sözleşme sonrası bir açıklama yapan Fernandes, "Manchester United'a olan tutkumu herkes biliyor. Bu formayı giymenin sorumluluğunu ve önemini ve bu inanılmaz kulübü temsil etmek için gereken özveri ve arzu seviyelerini anlıyorum.

Burada daha önce çok özel anlar yaşadım; Stretford End'de ismimin söylendiğini duymak, Leeds'e karşı üç gol atmak, Avrupa gecelerinde Old Trafford'da takımı öne çıkarmak ve Wembley'de kupa kaldırmak. Ancak United formasıyla en iyi anlarımın henüz gelmediğine inanmasaydım bu sözleşmeyi imzalamazdım" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler