Manchester United'da Kerem Aktürkoğlu gelişmesi! Ara transferde...

18.10.2024 - 18:42 | Son Güncellenme: 18.10.2024 - 18:58

Benfica'nın Galatasaray'dan 12 milyon Euro bedelle kadrosuna kattığı Kerem Aktürkoğlu'nu transfer etmek isteyen Manchester United FIFA'nın kuralına takıldı.

Manchester United'da Kerem Aktürkoğlu gelişmesi! Ara transferde...

AJANSSPOR DIŞ HABER

Benfica'da ve Türk Milli Takımı'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu, Premier Lig devi Manchester United'ın transfer listesinde bulunuyor.

FIFA'dan kötü haber geldi

Bu sezon Benfica formasıyla sahaya çıktığı 5 maçta 4 gol 2 asistlik performans sergileyen ve Milli Takımımız'ın İzlanda'ya karşı oynadığı maçta enfes bir gol atan Kerem Aktürkoğlu'nu Ocak'ta transfer etmek isteyen Manchester United, FIFA kuralına takıldı.

Üç takımı temsil edemiyor

Portekiz basınından Noticiasaominuto'nun haberine göre; FIFA kuralları bir oyuncunun bir futbol takvim yılı içerisinde 3 farklı takımı temsil etmesini engellediği için Manchester United, 25 yaşındaki sol kanatı kış transfer döneminde kadrosuna katmaktan vazgeçti.

Galatasaray'da 6 maça çıktı

Benfica'ya Portekiz'de ki transfer döneminin son günü transfer olan Kerem Aktürkoğlu, bu sezonun başında Galatasaray forması ile 6 maça çıktı. Kerem bu maçlarda 2 gol 3 asistlik performans sergiledi.

Sözleşmesi 5 yıl

12 milyon Euro karşılığında sarı-kırmızılı kulüpten Lizbon temsilcisine transfer olan Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica ile olan sözleşmesi 2029 yılının Haziran ayında sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler