Manchester United Ferdi Kadıoğlu için gözü kararttı! Dev takas teklifi

16.07.2024 - 10:21 | Son Güncellenme: 16.07.2024 - 10:48

Premier Lig devlerinden Manchester United, Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek için sarı-lacivertli ekibe Jadon Sancho'yu teklif etmeye hazırlanıyor.

Manchester United Ferdi Kadıoğlu için gözü kararttı! Dev takas teklifi

AJANSSPOR DIŞ HABER

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla gösterdiği başarılı performansın ardından EURO 2024'te de adından çokça söz ettiren Ferdi Kadıoğlu, Avrupa devlerinin radarına girmiş durumda. 24 yaşındaki sol beki transfer etmek için Premier Lig kulüpleri, Sarı-lacivertli ekibe teklifler yapmaya hazırlanıyorlar.

Manchester United Arsenal'i geçti

İngiliz basınından TEAMtalk'ın haberine göre Manchester United, Fenerbahçe'nin yerli sol bekini transfer etmek için Arsenal'den daha istekli bir konuma geçti.

Erik ten Hag'ın özel isteği

Ada basınında yer alan habere göre Kırmızı Şeytanlar'ın Hollandalı Teknik Direktörü Erik ten Hag, ülkesinde doğup büyüyen 24 yaşındaki futbolcunun EURO 2024 performansından çok etkilendi ve kadrosunda görmek istiyor.

İlgini Çekebilir
Manchester United'a Ferdi Kadıoğlu cevabı geldi: Bonservisi belli oldu
Habere Git

Takas teklif etmeye hazırlanıyor

İngiliz ekibinin yaptığı teklifin reddedilmesi halinde Fenerbahçe'ye Jadon Sancho - Ferdi Kadıoğlu, takasını önereceği kaydedildi.

85 milyon Euro'ya satın almışlardı

Manchester ekibi, İstanbul temsilcisine takas teklif etmeye hazırlandığı Jadon Sancho'yu 2021/2022 sezonu başında 85 milyon Euro ödeyerek Borussia Dortmund'dan transfer etmişti.

Kiralık geçirdi

İngiliz futbolcu geride bıraktığımız sezonu eski takımı Borussia Dortmund'da kiralık geçirdiği ve çıktığı 21 maçta 3 gol 2 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler