Manchester United efsaneleri Marcus Rashford'a zorbalık mı yapıyor?

14.09.2024 - 11:59 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 12:39

Premier Lig ekibi Manchester United'da forma giyen Marcus Rashford'un takımın eski oyuncularının kendisi hakkındaki yorumlarını 'zorbalık' olarak nitelendirdiği aktarıldı.

Manchester United efsaneleri Marcus Rashford'a zorbalık mı yapıyor?

AJANSSPOR - HABER

Manchester United'da Marcus Rashford performansındaki düşüş ile gündeme geldi. Bu sezon henüz gol bulamayan ve geçen sezon ise Premier Lig'de 7 gol kaydeden İngiliz futbolcu kendisine gelen eleştirilerin takım arkadaşlarına gelenlerden farklı olduğunu düşünüyor.

"Taraftarlar, eski oyuncuların söylediklerine inanıyor"

i'ye konuşan bir kaynak Manchester United oyuncusu Marcus Rashford'a gelen eleştiriler için şunları söyledi: "Başkası pası yanlış bir yere gönderince bundan bahsedilmiyor ama Marcus söz konusu olunca durum farklı. Çok farklı. Kendisine gelen eleştiriler bir saldırı. Bu bir zorbalık. Taraftarlar, eski oyuncuların söylediklerine inanıyor ve bu da durumu daha da kötüleştiriyor."

Rashford eski oyuncuların eleştirilerinin odağı oldu

Son dönemde Marcus Rashford'un performansını eleştiren eski Manchester United oyunşarı arasında Gary Neville, Roy Keane ve Teddy Sheringham yer alıyor. Bu isimlerin yanı sıra takım taraftarları da 26 yaşındaki futbolcuyu sık sık eleştiriyor. Neville, Rashford'un Liverpool'a 3-0 yenildikleri maçtaki performansını eleştirirken oyuncunun özgüven eksikliğinden yakındı.

İlgini Çekebilir
Manchester United forması giymişti! TFF 1. Lig ekibine transfer oldu
Habere Git

"Güvenini geri kazanabileceğini düşünmek isterim ama..."

Neville, Sky Sports için yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: "Hiç özgüveni yok. Konate ile bire bir mücadele etti ve sonra stoper pozisyonuna geri döndü. United taraftarları onun bundan sıyrılmasına izin vermeyecek. Ne olursa olsun, yine de gidip bire bir mücadele etmelisin. 14 aydır böyle devam ediyor, geçen sezondan önce 30 gol atmıştı. Kendine güvenini geri kazanabileceğini düşünmek isterim ama zor görünüyor. Oyun şu anda onun için keyifli görünmüyor ve bu üzücü."

"İyi bir fırçaya ihtiyacı var"

Roy Keane ise geçtiğimiz Nisan ayında Marcus Rashford hakkındaki açıklamalarında İngiliz futbolcunun 'iyi bir fırçaya' ihtiyacı olduğunu öne sürdü. Stick To Football için açıklamalarda bulunan Keane "Onun için endişelendiğimi söyleyemem ama ona baktığınızda bir şeylerin ters gittiğini görüyorsunuz. Ailesi veya menajeri olsun, etrafındaki insanlar olsun her gün onunla ilgilenen kim? Kim ona iyi bir fırça çekip 'Hadi, senden daha fazlasına ihtiyacımız var' diyecek? Eğer bu lider olmak istiyorsan ve büyük sözleşmelerde yer alıyorsan, o zaman ortada böyle bir sorumluluk var."

"Ona yardım edecek liderleri yok"

Teddy Sheringham ise Marcus Rashford'un hangi pozisyonda daha iyi olduğunun belli olmadığını öne sürdü ve İngiliz futbolcunun içinde bulunduğu durgunluktan kurtulmak için çok çalışması gerektiğini söyledi. Ladbrokes'un Gaffa of All Accas programına konuşan Sheringham, Rashford hakkında şunları söyledi: "Zor zamanlar geçiriyor, şüphesiz. Ona yardım edecek liderleri yok; zor zamanlar geçiriyor ve diğer oyuncular sadece devam etmesini söylüyor. Etrafınızda size destek olacak oyunculara ihtiyacınız var. Biliyorsunuz, sıkı çalışmayla, emekle kendi performansınızı değiştirirsiniz ve insanlara gerçekten önemsediğinizi göstererek oyuna girersiniz."

Senin için hazırladığımız haberler