Manchester United Höjlund formalarında Danca harfe takıldı! Satamıyor

12.09.2023 - 16:24 | Son Güncellenme: 12.09.2023 - 16:41

Manchester United’a transfer olan Rasmus Höjlund, isminin Danca harfiyle yazılmasını istedi. Premier Lig devi, daha önce basılan formaları satamıyor.

Manchester United Höjlund formalarında Danca harfe takıldı! Satamıyor

AJANSPOR - DIŞ HABER

Serie A ekibi Atalanta’dan 75 milyon Euro karşılığında Premier Lig devi Manchester United'ın yolunu tutan Danimarkalı forvet Rasmus Höjlund, formasında yazan isminde Ö’nün içinden eksen geçen “ø” harfin kullanılmasını istedi. 

Akıllara Ödergaard geldi

Höjlund'un bu isteği akıllara Arsenal'in yıldızı Martin Ödegaard'ı getirdi. Premier Lig’de forma giyen bir diğer Danimarkalı Martin Ödegaard, formasında yazan isminde "ö" yerine “ø” harfini kullanıyor.

ManU forma satışında sıkıntı yaşadı

Daily Mail’in haberine göre Manchester United, Rasmus Höjlund’un formasını uzun süredir satamıyor. Sebebinin ise “ø” harfinin stoklarda kalmaması olduğu belirtildi.

İlgini Çekebilir
Yıldız transferler Türkiye bütçesini deldi
Habere Git

Haberde Manchester United yönetiminin “ø” harfini stoklayıp forma satışına ancak öyle tekrar başlayabileceği belirtildi.

96 milyon Euro bonservis ödendi

Rasmus Höjlund, 2003 doğumlu bir futbolcu olmasına rağmen kendisi için ödenen toplam bonservis ücreti dudak uçuklatacak seviyede. Höjlund için Strum Graz’ın 1.95 milyon Euro, Atalanta’nın 20 milyon Euro ve son olarak da Mancehster United’ın 75 milyon Euro ödedi. 20 yaşındaki futbolcunun bonservisine ödenen toplam para 96.95 milyon Euro oldu.

İlkay ve Nuri de istedi

Şu an Barcelona’da forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, oynadığı her kulüpte soy isminin “Ğ” harfiyle yazılmasını istedi. Nuri Şahin ise Borussia Dortmund’ta ve Liverpool’da ismini “Sahin” olarak, Werver Bremen Ve Real Madrid’te ise “Ş” harfini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler