Rennes oyuncusu Jeremy Doku, Manchester City’e katıldı

24.08.2023 - 20:27 | Son Güncellenme: 24.08.2023 - 20:59

İngiliz ekip Manchester City, 21 yaşındaki forvet Jeremy Doku’nun transferini duyurdu. İşte detaylar…

Rennes oyuncusu Jeremy Doku, Manchester City’e katıldı

Premier Lig takımlarından Manchester City yeni bir transferi daha bitirdi. İngiliz kulüp, Rennes’in forveti Jeremy Doku’nun 5 yıllık bir sözleşme ile transfer edildiğini açıkladı.

“City'e hoş geldin Jeremy”

Manchester City, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşım ile yeni transferini duyurdu. 2020’den bu yana Fransız ekip Rennes için forma terleten Jeremy Doku, İngiliz ekibe katıldı. Kulüp yaptığı paylaşımda “City’e hoş geldin Jeremy Doku” ifadelerine yer verdi. 

Jeremy Doku 5 yıl Premier Lig’de oynayacak

Jeremy Doku’nun resmi olarak Manchester City’e katılmasının ardından sözleşme detayları da belli oldu. Belçikalı forvet oyuncusu İngiliz kulüp ile 5 yıllık bir sözleşmeye imza attı. Doku’nun sözleşmesi 2028’de sonlanacak. 

Doku 5 yılda 55 milyon Sterlin kazanacak

Manchester City ile 5 yıllık bir sözleşmede anlaşmaya varan Jeremy Doku'nun elde edeceği gelir belli oldu. 21 yaşındaki forvet yeni ekibinde 55,5 milyon Sterlin kazanacak. 

Geçtiğimiz sezon Jeremy Doku’nun performansı

2020’den bu yana Rennes forması terleten Jeremy Doku, 2022-23 sezonunda Fransız ekip için 35 resmi maça çıktı. Sahada olduğu dakikalarda 7 kez fileleri havalandırmayı başaran genç forvet 4 golün de asistini yapan isim oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler