Manchester City, Jack Grealish transferini bitirdi!

05.08.2021 - 22:05 | Son Güncellenme: 05.08.2021 - 22:16

Son dakika transfer haberleri... Manchester City, Aston Villa'nın kaptanı Jack Grealish'i astronomik ücretle renklerine bağladı. İşte detaylar...

Manchester City, Jack Grealish transferini bitirdi!

AJANSSPOR - HABER

 

İngiltere Premier Ligi'nin son şampiyonu Manchester City, yılın transferini duyurdu. Kulübün resmi sosyal medya hesabından Aston Villalı Jack Grealish'in transferine dair bir video yayınlandı. Grealish'in Manchester City forması giydiği o paylaşım, dakikalar içinde binlerce etkileşim aldı. Öte yandan, City yönetimi; Villa kaptanının transferinde astronomik ücret ödemeyi kabul etti.

Rekor ücret!

Manchester City, Aston Villa'ya Jack Grealish için 117 milyon Sterlin (137 milyon 730 bin Euro) ödeme yapmayı kabul etti. Böylece Grealish, en pahalı İngiliz futbolcu olarak kayıtlara geçti. Sezon içerisinde 85 milyon Euro bedelle Borussia Dortmund'dan Manchester United'a geçen Jadon Sancho, günler içinde Grealish'in bir hayli gerisinde kaldı. Sancho'dan önce de Sterling için 60 milyon Euro'ya yakın ödeme yapılmıştı.

Jack Grealish'in istatistikleri

Önceki sezon Premier Lig ve FA Cup'ta 27 maça çıkan Jack Grealish, 7 gol; 10 asistlik performansıyla değerine değer kattı. 25 yaşındaki oyuncu, başarılı geçen sezonun akabinde Gary Southgate'in EURO 2020 kadrosunda yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler