Mame Thiam ve Ademi defteri açtı

24.11.2020 - 23:20 | Son Güncellenme: 24.11.2020 - 23:31

Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Fenerbahçe - Sivas Belediye maçında sarı lacivertlilerin kadrosuna kattığı Mame Thiam ve Kemal Ademi resmi maçlardaki ilk gollerini attı. Fenerbahçe maçı 4-0 kazanarak kupada tur atladı. İşte detaylar...

Mame Thiam ve Ademi defteri açtı

AJANSSPOR - DETAY HABER

Fenerbahçe Ülker Stadı'nda oynanan Fenerbahçe ile Sivas Belediye maçında birçok ilk yaşandı. Fenerbahçe'nin büyük ümit bağladığı Ömer Faruk Beyaz ile 2002 doğumlu sağ bek Uğur Kaan Yıldız bu sezon ilk defa 11'de yer aldı.

Thiam önce direğe sonra kaleye

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'dan bedelsiz olarak transfer ettiği Mame Thiam ise sarı lacivertli forma ile siftah yaptı. Maçın başında yaptığı bir vuruşu direkten dönen Senagalli oyuncu, maçın 41. dakikasında Ferdi Kadıoğlu'nun yaptığı ortaya vurduğu kafayla takımını öne geçirdi. Ferdi Kadıoğlu, 63. dakikada Pelkas'ın topukla attığı golde bir asit yaptı. Thiam, 68. dakikada kazandığı topta sağ ayak içiyle çok güzel bir vuruş yaptı ve takımını 3-0 öne geçirmeyi başardı. Ligde Çaykur Rizespor, Hatayspor, Galatasaray, Karagümrük ve Konyaspor maçlarında şans bulan Thiam ne gol ne asist katkısı yapmıştı. Thiam, sezon öncesi yapılan hazırlık turnuvasında Antalyaspor'a 3 gol atmayı başarmıştı.

Ademi'den ilk gol

Oyuna ikinci yarıda giren Kemal Ademi, Mert Hakan Yandaş'ın asistinde Fenerbahçe formasıyla golle tanıştı. İsviçreli oyuncu Sivas Belediye kalecisinin soluna yaptığı güzel plaseyle takımının 4. golünü attı. Ademi, daha önce Fenerbahçe'nin Trabzonspor, Antalyaspor ve konyaspor maçlarında toplam 23 dakika şans bulmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler