Voleybolda kara gece: Malatyalı sporcular Adana'da saldırıya uğradı

11.12.2023 - 19:28 | Son Güncellenme: 11.12.2023 - 19:54

KFC Kadınlar 1. Ligi'nden Nicer Hotel Voleybol Takımı, Adana İmamoğlu Belediye karşılaşmasında sporcu ve antrenörlerinin saldırıya uğradığını açıkladı.

Voleybolda kara gece: Malatyalı sporcular Adana'da saldırıya uğradı

Nicer Hotel Voleybol, KFC Kadınlar 1. Ligi B Grubu'ndaki rakibi Adana İmamoğlu Belediye maçı hakkındaki paylaşımı ile gündem oldu. Malatya temsilcisi ekip Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada antrenörlerin ve oyuncularının dünkü karşılaşmada saldırıya uğradığını belirtti.

Voleybolda kara gece

Malatya temsilcisinin 'Voleybolda Kara Gece' başlığı ile yayınladığı duyuruda Nicer Hotel Voleybol - Adana İmamoğlu Belediye arasında gerçekleşen maç hakkında şu ifadelere yer verildi: "Bugün oynadığımız Adana İmamoğlu Belediye maçında, maçın başlamasıyla birlikte sporcu ve antrenörlerimize ağza alınmayacak küfürler edilerek, maçın sağlıklı bir şekilde oynanmasına engel olunmuştur. Maç bitiminde ise tribünleri boşaltmayıp sporcularımızın soyunma odasına girmesine engel olunmuştur. Sahaya cam bardak, şişe ve yaralıyıcı maddeler atılmış, sahaya girerek kadın sporcularımız dövülmeye çalışılmıştır."

İlgini Çekebilir
Yeliz Başa imzayı attı! Yine yurt dışına transfer oldu
Habere Git

Arslan saldırıda yaralandı

Nicer Hotel Voleybol yaptığı açıklamanın devamında ise takımın oyuncularından Berfin Arslan'ın saldırıda yaralandığını ve hastaneye kaldırıldığını "Bu saldırı sonucunda  sporcumuz Berfin Arslan yaralanmış, ambulansla hastaneye kaldırılan sporcumuza dikiş atılmıştır. Kulüp olarak kadın voleybol takımı sporcularımıza yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyor, sorumlular hakkında gerekli işlemlerin, yetkili organlarca yapılmasını kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz." diyerek açıkladı.

İlgini Çekebilir
Merakla bekleniyordu! Zehra Güneş, sonunda açıkladı
Habere Git

Maçı kim kazandı?

Adana İmamoğlu Belediye ve Nicer Hotel Voleybol'un karşılaştığı maçı 3-0  kazanan taraf Adana temsilcisi oldu. 

İlgini Çekebilir
Milletler Ligi'nde hangi ülkeler Antalya'da mücadele edecek?
Habere Git

KFC Kadınlar 1. Ligi B Grubu'nda puan durumu

Nicer Hotel Voleybol güncel olarak KFC Kadınlar 1. Ligi'nde 10 puan ile 10. sırada yer alıyor. Malatya temsilcisi bu sezonda şimdiye kadar çıktığı 11 maçtan 3 galibiyet ve 8 mağlubiyet ile döndü.

İmamoğlu Belediye ise 11 puan ile ligde 7. sırada yer bulunyor. Adana temsilcisi şimdiye kadar oynadığı 4 galibiyet ve 7 mağlubiyet aldı. 

Senin için hazırladığımız haberler