Fatih Karagümrük'ten Magomed Ozdoev Kararı | Transfer Haberleri

13.04.2023 - 16:25 | Son Güncellenme: 13.04.2023 - 16:29

Transfer haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Fatih Karagümrük Sportif Direktörü Murat Akın, Magomed Ozdoev'in geleceğiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Fatih Karagümrük'ten Magomed Ozdoev Kararı | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

TFF Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük Sportif Direktörü Murat Akın, Magomed Ozdoev'a herhangi bir transfer teklifi gelmediğini ve önümüzdeki sezonda yola devam edeceklerini açıkladı.

"Şu ana kadar bir teklif almadık"

TASS'a konuşan Akın, "Şimdiye kadar bazı takımların Magomed Ozdoev ile ilgilendiğine dair söylentiler vardı ancak şu ana kadar bir teklif almadık. Ozdoev bizim için çok önemli bir oyuncu ve bir yıl daha sözleşmesi var.

"Onu satmak istemiyoruz"

Evet, Türkiye ve Avrupa'daki kulüplerden ilgi var ama bunlar sadece söylentiden ibaret. Bu yüzden şu ana kadar resmi bir teklif almadık. Onu satmak istemiyoruz ve yazın gitmesine izin vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Bu sezonki performansı

28 Temmuz 2022 tarihinde Rus ekibi Zenit'ten ayrıldıktan sonra İstanbul temsilcisine bedelsiz olarak transfer olan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon forma giydiği 26 maçta 5 gol ve 4 asist kaydetti. 

Forma giydiği takımlar

Rus oyuncu kariyerinde Ongusht U19, Terek II, Dinamo Kiev II, Lokomotiv Moskova, Rubin Kazan ve Terek Grozny gibi takımların da formalarını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler