Magdalena Stysiak'tan Türkiye sözleri: Melissa Vargas...

21.06.2024 - 10:41 | Son Güncellenme: 21.06.2024 - 14:52

Polonya A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Fenerbahçeli oyuncusu Magdalena Stysiak, Milletler Ligi'nde Filenin Sultanları ile karşılaşacakları çeyrek final maçı hakkında konuştu.

Magdalena Stysiak'tan Türkiye sözleri: Melissa Vargas...

Filenin Sultanları bugün Milletler Ligi çeyrek finalinde Polonya ile karşılaşacak. Polonyalı voleybolculardan Magdalena Stysiak ve Joanna Wolosz karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

"Melissa Vargas en iyi servislere sahip"

Magdalena Stysiak, Türkiye - Polonya maçı öncesi yaptığı açıklamada Melissa Vargas ve Filenin Sultanları için şunları söyledi: "Servislerde etkili olduğumuz bir oyun istiyoruz. Orta ve köşe hücumcuları bizim için en büyük tehdit olacakları için onları da durdurmak istiyoruz. Melissa Vargas en iyi servislere sahip, ona karşı nasıl konumlanacağımızı biliyoruz. Türkiye maçı bizim için çok önemli olacak ve tam bir motivasyonla oynayacağız. Türklerin nasıl oynadıklarını biliyoruz, çok iyi köşe oyuncuları var ve hücumda da etkililer. Servislerde çok iyi oynamamız gerekiyor ve bu bize kesinlikle yardımcı olacaktır."

"Türkiye maçına pozitif bakıyoruz"

Joanna Wolosz ise Türkiye maçı öncesi servis atışı ve bloklara dikkat çektiği açıklamasında "Formumuzu istikrara sokmamız gerek ve oyunumuzu geliştirmeliyiz. Her şeyden önce servis atışında iyi oynayarak sağlam bir blok kurmamız ve karşı ataklar yapabilmemiz gerekiyor. Türkiye maçına pozitif bakıyoruz, bence geçen iki mağlubiyet bize üzerine düşünecek çok şey verdi. Bangkok'ta olabildiğince uzun kalmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Kuzeyboru'nun yeni transferinden skandal Ebrar Karakurt sözleri
Habere Git

Stysiak gelecek sezon da Fenerbahçe Opet'te

Polonyalı voleybolcu Magdalena Stysiak geçtiğimiz sezon Sultanlar Ligi ekibi Fenerbahçe Opet'e transfer oldu. Sezonu Sarı Melekler ile tamamlayan pasör çaprazı gelecek yıl da Sarı-Lacivertli ekip için sahaya çıkacak. 

Türkiye - Polonya maçı hangi kanalda?

Filenin Sultanları'nın Polonya maçı 21 Haziran cuma günü saat 16.30’da TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler