'Maçları ücretsiz yapacağım!' Başkan adayından sürpriz vaat

21.05.2021 - 17:02 | Son Güncellenme: 21.05.2021 - 17:30

Bursaspor’un başkan adaylarından Serdar Acarhoroz, seçilmesi halinde yeşil-beyazlı takımın maçlarını ücretsiz yapacağını açıkladı. İşte detaylar…

'Maçları ücretsiz yapacağım!' Başkan adayından sürpriz vaat

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da gözler kongreye çevrildi. 5 Haziran’da gerçekleştirilecek olağan genel kurulda başkanlık koltuğu için yarışacak olan Serdar Acarhoroz’dan dikkat çeken bir açıklama geldi. 

Hedef reklam gelirlerini yükseltmek

Acarhoroz, göreve gelmeleri hâlinde maçları ücretsiz yaparak, reklâm gelirlerini yükseltmeyi hedeflediklerini söyledi. Serdar Acarhoroz’un açıklaması şu şekilde: 

 

Timsah Arena tamamen dolacak

“Maçları ücretsiz yaparak stadımızı en yüksek kapasitede kullanıp, reklam gelirlerimizi artıracağız. Böylece federasyona ödenmesi gereken bedel reklam geliri olarak sağlanırken, takımımıza ayrıca gelir sağlamış olacağız. 

Bursaspor Süper Lig'e damga vuracak

Bursaspor'a alacaklı olmak için değil, bütün borçlarını ödeyecek projelerimizle, gerçekçi, itibarlı ve şaibesiz bir yönetim için adayız. Göreceksiniz ki hep birlikte Süper Lig’e tekrar damga vurmaya geliyoruz.”

 

Acarhoroz kulübün elektrik borcunu ödemişti

Bursaspor Başkan adayının bu vaadi şimdiden yeşil-beyazlı taraftarları heyecanlandırırken, sosyal medyada da çok konuşuldu. Serdar Acarhoroz, geçtiğimiz günlerde de maddi sıkıntı içindeki Bursaspor’un elektrik borcunu kapatmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler