Alanyaspor-Fenerbahçe maçının yıldızı Tadic konuştu

30.08.2024 - 23:18 | Son Güncellenme: 30.08.2024 - 23:29

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında sahasında Alanyaspor'u 3-0 mağlup etti. Maç sonu iki golle yıldızlaşan Dusan Tadic, değerlendirmelerde bulundu.

Alanyaspor-Fenerbahçe maçının yıldızı Tadic konuştu

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe, Alanyaspor'u konuk etti. Sarı-Lacivertliler müsabakayı 3-0 kazandı ve puanını 10'a çıkardı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 43 ve 65. dakikada Dusan Tadic, 67. dakikada Edin Dzeko kaydetti. Sarı-Lacivertliler bu sonuçla puanını 10'a çıkardı. Alanyaspor ise 2 puanda kaldı. Karşılaşma sonrası Dusan Tadic değerlendirmelerde bulundu.

"Defansif olarak iyi bir iş çıkardık"

Rakibin iyi bir takım olduğunu ifade eden Tadic, Türkiye'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlarım. Türkiye için çok önemli olduğunu biliyoruz. Bence kolay maç olmadı. Rakibimiz iyi işler çıkardı. İkinci yarıya bakacak olursak pozisyon ürettiler. Hatta gol de atabilirlerdi. Defansif olarak iyi bir iş çıkardık. Çok fazla baskı yaptık. Rakibimize alanlar ve fırsatlar vermedik. Hocamızın dediği gibi ilk yarı daha fazla gol atabilirdik." dedi.

"Kaleci antrenörümüz Sandro'ya teşekkür ederiz"

Attığı ikinci gol hakkında da konuşan Tadic, "Açıkcası Adana Demirspor maçında attığım gol aklıma gelmedi. Kaleci antrenörümüz Sandro Zufic'e teşekkür ederiz. Maçtan önce bize söylemiş ve çok iyi bilgiler verdi. Rakip kalecinin öne çıktığı söyledi ve bende denedim. Hem kaleci antrenörümüz ve tüm teknik ekibe hakını vermek lazım. Bize en iyi bilgileri verdiler." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler