Hırvatistan-Türkiye Maçının Yıldızı Barış Alper Yılmaz, Maç Sonu Konuştu

13.10.2023 - 00:17 | Son Güncellenme: 13.10.2023 - 00:25

EURO 2024 Elemeleri A Grubu maçında konuk olduğu Hırvatistan'ı 1-0 mağlup eden A Milli Takımımız'da golü atan Barış Alper Yılmaz, maç sonu değerlendirmede bulundu

Hırvatistan-Türkiye Maçının Yıldızı Barış Alper Yılmaz, Maç Sonu Konuştu

AJANSSPOR - HABER

EURO2024 Elemeleri A Grubu maçında A Milli Takımımız, konuk olduğu Hırvatistan ile karşılaştı. Opus Arena'da oynanan maçı Türkiye 1-0 kazandı. Milli takımımızın golü 30. dakikada Barış Alper Yılmaz'dan geldi.

Karşılaşma sonrası milli takımımızın galibiyet golünü atan Barış Alper Yılmaz değerlendirmede bulundu.

"Bugün burada tarih yazdık"

İlk olarak takım arkadaşlarına teşekkür eden Barış Alper Yılmaz, "Bugün burada tarih yazdık. Yeni hocamızla çok güzel bir başlangıç yaptık. Milletimize armağan olsun. Takım arkadaşlarım çok iyi mücadele etti. Hepsine mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum. " dedi.

"Elimizden geleni yaptık"

Montella'nın sürekli kendisine stoper uyarısında bulunduğunu ifade eden Yılmaz, "Şimdi kutlama zamanı. Enerji çok güzel bir şey. Hocanın da güzel bir enerjisi var. Golü hep beraber kutlamak istedik. Hocam bana sürekli iki stoper arasında dur dedi. Elimizden geleni yaptık. Taraftarlarımızı Konya'da maça bekliyoruz şimdiden." dedi.

İlgini Çekebilir
Bizim Çocuklar'dan tarihi zafer
Habere Git

Cenk Özkaçar: "İçeride güzel bir hava var"

Öte yandan stoper oyuncumuz Cenk Özkaçar ise maç sonu şu ifadeleri kullandı:

"Önce kendimden başlayayım, sol bek ya da sol stoper oynamak herhangi bir farklılık oluşturmuyor. Görev verilen yerde elimden geleni yapmaya hazırım. İçeride güzel bir hava var. Çok mutluyuz. Son dakikaya kadar mücadele eden bir takım vardı. Üç gün sonra Letonya maçı var. Orada da galip gelerek bu grubu kapatmak istiyoruz.

"Hoca inanılmaz özgüven aşıladı"

Montella için ayrı bir parantez açan Özkaçar, "Hoca inanılmaz özgüven aşıladı takıma. Potansiyelimizin çok yüksek olduğunu ve buna inanmamız gerektiğini sağladı. Zor bir deplasmanda topa sahip olmaya çalışan ve mücadele eden bir takım vardı. O yüzden harika bir ortamımız var. Konya'daki atmosferin çok iyi olacağını biliyoruz. Umarım herkesin beklediği gibi güzel bir maç olacak. Şimdiden herkesi maça davet ediyoruz." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler