"Maçın hakemini Avrupa Şampiyonası'nda da bekliyoruz"

22.11.2023 - 02:14 | Son Güncellenme: 22.11.2023 - 02:18

A Milli Takım, Galler ile deplasmanda 1-1 berabere kalıp Euro 2024'e lider gittiği maçı değerlendiren Nihat Kahveci, Samet Akaydin'in pozisyonunun penaltı olduğunu söyledi ve gülerek "Maçın hakemini Avrupa Şampiyonası'nda da bekliyoruz" dedi.

"Maçın hakemini Avrupa Şampiyonası'nda da bekliyoruz"

AJANSSPOR - HABER

Nihat Kahveci, Nutspor YouTube kanalında Galler-Türkiye maçını yorumladı. Euro 2024'te kadronun değişmeme ihtimalinin çok olduğunu söyleyen Nihat Kahveci, "Bizde iki ay sonra kadrolar değişiyor. Çok değişiyor kadro. Ya form durumu ya sakatlıklar" dedi.

Arda Güler'in dönüp muhteşem oynaması durumunda kadroya gireceğini söyleyen Nihat Kahveci, "Aldın yazdın 11'e. İyi bir Cengiz Ünder 11'e yazılır. Cenk Tosun, Enes Ünal, Hakan Çalhanoğlu gelecek. Merih belki gelecek. Orkun da gelebilir" yorumunu yaptı. 

"Kalede şu oynar diyemiyorum" ifadesini kullanan Kahveci şöyle devam etti, "Daha önce kaleciyi söylerdik. Trabzon'daki şampiyonluk sezonunda Uğurcan'ı kimse kesemez derdik. Sonra Mert'i kimse kesemezdi. Altay bu maçta çok iyiydi. Sınıfı bende geçti."

"Maçın hakemini Avrupa Şampiyonası'nda da bekliyoruz"

Maçları iyi bitirdiğimiz kaydeden Nihat Kahveci, "Bugün topla ağır oynadık ama fizik olarak iyiyiz. Yeri geldi yüzde 70 topa sahip olduk. Hakeme sallayacak bir şey bulduk yine. Yalnız bilmiyorum ama Samet'in yaptığı pozisyon penaltı mıydı? Bence penaltı. Net penaltıydı. Maçın hakemini Avrupa Şampiyonası'nda da bekliyoruz (Gülerek)" ifadelerini kullandı.

Kerem Aktürkoğlu ile özel ilgilenilmeli diyen Kahveci, "Güvenini kaybetmiş gibi. Bu hale neden geldi? Galatasaray'da da son dönem iyi oynamıyor" dedi. 

"Montella bugün formsuz gibiydi"

Galler karşısında istediğimizi aldığımızı söyleyen Nihat Kahveci, "Keyfimiz neden kaçtı? Neden bu kadar kötü oynadık? Almanya maçında 'biz neyiz?' dedik. Onu devam ettirmek önemli. Onu devam ettiremedik. Böyle inişler çıkışlar oluyor. O istikrarsızlık Milli Takımda vardı. Montella bugün formsuz gibiydi. Sonraki seçimlerine okey. Ama böyle bir oyunda üçüncü bölgede top tutamıyorsun" değerlendirmesinde bulundu.  

İlgini Çekebilir
Euro 2024 servet dağıtacak
Habere Git

"Bizi ikinci torbadan üçüncü torbaya atsalar"

Avrupa Şampiyonası'nda Fransa, İspanya, İngiltere'yi kesinlikle istemediğini söyleyen Nihat Kahveci, "Almanya, Belçika, Portekiz'den biri gelsin. Şu bizim arkadaşlar güzellik yapsa bizi ikinci torbadan üçüncü torbaya atsa. Hırvatlar, Hollanda, Çekya... Çekmeyelim ya. İkinci torbadan rakip isterdim" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler