Ankaragücü Başkanı Faruk Koca Eyüpspor Yenilgisinden Sonra Prim Verdi

07.04.2022 - 22:05 | Son Güncellenme: 07.04.2022 - 22:23

TFF 1. Lig'de Ankaragücü, Eyüpspor'a 3-2 kaybetti. Başkan Faruk Koca, mağlubiyetin ardından oyuncularına, mücadelelerinden dolayı galibiyet primi yatırdı.

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca Eyüpspor Yenilgisinden Sonra Prim Verdi

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig'in 30. haftasında MKE Ankaragücü, Eyüpspor'u evinde ağırladı. 3-2 sona eren bol gollü mücadelede kazanan taraf, konuk ekip Eyüp oldu.

Maçı kaybetse de galibiyet primi yatırdı

Ligde şampiyonluk yarışını önde götüren Ankaragücü, Eyüpspor'a kaybederek Ümraniyespor karşısında yara aldı. Fakat Ankara temsilcisi, oyuncularını gösterdikleri mücadeleden dolayı ödüllendirdi. Mağlubiyetin ardından futbolculara galibiyet primi yatırıldı.

"Yenileceksen böyle yenil"

Takımın Eyüpspor karşısındaki performansını beğendiğini söyleyen MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, "Eyüpspor yenilgisini yenilgiden saymıyorum. Sezonun en güzel futbolunu oynadık. Yenileceksen de böyle yenileceksin." ifadelerini kullandı.

"Maçı kazanmış gibi galibiyet primi yatırdık"

Faruk Koca, yenilginin ardından futbolcularına galibiyet primi yatırdıklarını şu sözlerle duyurdu: "Bu muhteşem özveri için futbolcularımıza bir ödül verdik ve hepsinin hesabına maçı kazanmış gibi galibiyet primi yatırdık."

Eyüpspor maçında Ankaragücü'nün istatistikleri

Evinde Eyüpspor ile karşı karşıya gelen MKE Ankaragücü, maç boyunca baskılı ve mücadeleci oyununu korumayı başardı.

  • Şut - Ankaragücü: 12 - Eyüpspor: 9
  • Direkten dönen top - Ankaragücü: 1 - Eyüpspor: 0
  • Rakip ceza sahasında topla buluşma - Ankaragücü: 30 - Eyüpspor: 8

Ümraniyespor ile fark 3

Spor Toto 1. Lig'de 29 maç oynayan MKE Ankaragücü 18 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etti. 45 gol atıp, 23 golü ağlarında gören Ankara takımı, 59 puan ile Ümraniyespor'un 3 puan önünde, 1. sırada yer aldı. Eyüpspor ise 29 maçta 13 galibiyet, 10 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile 49 puan toplayarak, 4. sırada bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler