Beşiktaş'ta Sakatlanan Can Bozdoğan Kasımpaşa Kadrosundan Çıkarıldı

24.04.2022 - 18:56 | Son Güncellenme: 24.04.2022 - 20:52

Son dakika | Beşiktaş'ta, sakatlık geçiren Can Bozdoğan, Kasımpaşa maçı kadrosundan çıkarıldı. Kulüp, oyuncunun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Beşiktaş'ta Sakatlanan Can Bozdoğan Kasımpaşa Kadrosundan Çıkarıldı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'a kötü bir gelişme yaşandı. Kulüp konu ile ilgili açıklama yayınladı.

Can Bozdoğan sakatlandı

25 Nisan (yarın) Kasımpaşa ile Vodafone Park'ta karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Can Bozdoğan sakatlık geçirdi. Ayak bileğinde ezilme oluşan genç orta saha, maç kadrosundan çıkarılmak zorunda kaldı.

Kulüp açıkladı

Kulüp, konuyla ilgili internet sitesinden bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Futbol A Takımımzıın 22 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirdiği antrenman sırasında sol ayak bileğine darbe alan Can Bozdoğan’ın Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde, ayak bileği iç kısmında kontüzyona bağlı ezilme (crush) yaralanması tespit edilmiştir."

"Kasımpaşa maçının kadrosundan çıkarılmıştır"

"Tedavisine sağlık ekibimiz tarafından devam edilen Can Bozdoğan, klinik şikayetlerinin sürmesi nedeniyle Kasımpaşa maçının kadrosundan çıkarılmıştır."

İlk 11'e çapa attı

Bu sezonun başında Schalke'den kiralanan Can Bozdoğan, son haftalarda ilk 11'in değişmez ismi haline gelmişti. Miralem Pjanic'in sakatlığı, Atiba hutchinson'ın fiziksel olarak düşüşte olması Can'ın Siyah-Beyazlılar ile süre almasında etkili oldu.

Ismael de güvendi

Beşiktaş'ta göreve getirilen yeni teknik direktör Valerien Ismael'in de güvendiği isimlerden biri olan Can Bozdoğan, 8 hafta üst üste ilk 11'i bırakmadı. Altay maçı ile başlayan serüvende Galatasaray ve Trabzonspor gibi dev maçları da 11'de geçiren Can, 8 hafta sonunda sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

İlgini Çekebilir
Volkan Demirel'den sürpriz transfer hamlesi!
Habere Git

Bu sezon Kara Kartal ile 24 karşılaşmada görev alan Can Bozdoğan, 1 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası vermeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler