M. Kemal Danabaş kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

23.05.2024 - 18:10 | Son Güncellenme: 23.05.2024 - 18:12

Fenerbahçe'de başkan adayı olan Ali Koç'un yeni yönetiminde M. Kemal Danabaş da yer aldı. Peki M. Kemal Danabaş kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

M. Kemal Danabaş kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, seçimlerde tekrar aday olacağını açıkladı. Fenerbahçe'de başkanlık yarışı Ali Koç ile Aziz Yıldırım arasında geçecek.

M. Kemal Danabaş Ali Koç'un yönetiminde

Ali Koç'un yeni yönetimine dahil olan isimler belli oldu. M. Kemal Danabaş da Ali Koç'un yeni yönetiminde yer aldı.

M. Kemal Danabaş kimdir?

Kemal Danabaş, 30 Ekim 1961 tarihinde doğmuştur. 2024 yılı itibariyle 63 yaşındadır. Evli ve iki çocuk babası olan Danabaş, aile yaşamını başarıyla sürdürmektedir.

Eğitimini İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde tamamlayan Danabaş, aynı zamanda İngilizce bilmektedir. Bu dil bilgisi, onun uluslararası alanda etkin iletişim kurmasını sağlamaktadır.

Kemal Danabaş, 30 yıl boyunca dış ticaret alanında üst düzey yöneticilik yapmıştır. Bu uzun soluklu kariyerin ardından, son bir yıldır serbest ticaretle ilgilenmektedir.

M. Kemal Danabaş, Fenerbahçe Kadın Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesidir. Danabaş, 2018 Fenerbahçe seçimleri sonrası mazbata töreninde şu ifadeleri kullandı: "Dünyanın en büyük spor kulübü. Hayatımı adadığım spor kulübü. Bu fırsatı verdiği için Ali Koç'a çok teşekkür ediyorum. Tüylerim diken diken, ne mutlu Fenerbahçeliyim diyene"

Senin için hazırladığımız haberler