Luyindama neden Galatasaray kampında yok? İşte yanıtı

15.07.2022 - 08:39 | Son Güncellenme: 15.07.2022 - 10:13

Galatasaray'da geçen sezon kiralık olarak Al Taawon kulübüne giden Luyindama'nın sarı-kırmızılı kulüpte sözleşmesi devam ediyor. Ama neden takımla değil? İşte cevabı...

Luyindama neden Galatasaray kampında yok? İşte yanıtı

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray'da Marcao'nun Sevilla'ya satılmasının ardından yüksek standartta bir stoper takviyesi hedefleniyor. Konyaspor'dan alınan Abdülkerim'in yanı sıra Nelsson, Emin Bayram, Metehan Baltacı gibi isimler şu an savunma merkezini oluşturan isimler. Sarı-kırmızılı takımda 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Christian Luyindama ise kampta değil.

Luyindama, Galatasaray'da kaldı

Geçen sezonun ortasında Suudi Arabistan'ın Al Taawon Kulübü'ne kiralanan Demokratik Kongolu futbolcunun 3 milyon Euro'luk opsiyonu kullanılmadı ve dolayısıyla Galatasaray'da kaldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan bomba transfer! Beşiktaş'tan ayrılan yıldıza kanca...
Habere Git

İznini tamamlıyor

Luyindama neden kampta değil sorusunun cevabı ise tecrübeli futbolcunun şu an izinde olması. Suudi Arabistan Ligi Haziran ayı sonunda tamamlanırken, 28 yaşındaki futbolcu son maçına 27 Haziran'da çıktı. Luyindama'nın iznini tamamladıktan sonra geleceğiyle ilgili planlama yapacak. Galatasaray'daki futbol aklının gelecek sezon projesinde Luyindama yer almıyor.

Senin için hazırladığımız haberler