Trabzonspor'dan Luuk de Jong bombası! Görüşmeler başladı

28.07.2024 - 17:44 | Son Güncellenme: 28.07.2024 - 17:57

Forvet hattına yapacağı takviye için eski oyuncusu Paul Onuachu'daki ısrarını sürdüren, Wout Weghorst'u alternatifleri arasında bulunduran Trabzonspor, bir başka Hollandalı futbolcu Luuk de Jong'u gündemine aldığı ileri sürüldü.

Trabzonspor'dan Luuk de Jong bombası! Görüşmeler başladı

AJANSSPOR - HABER

Transferde Barisic, Lundstram, Nwaakeme, Dragus, Malheiro, Savic, Ozan Tufan ve Cihan Çanak'ı kadrosuna katan Trabzonspor, pivot santrfor özelliklerine sahip bir golcü için çalışmalarına sürdürüyor.

Onuachu ve Weghorst için girişimler sürüyor

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giyen Paul Onuachu'yu yeniden kadrosuna katmak için Southampton ile pazarlıklarını sürdüren bordo mavililer, Nijeryalı golcünün alternatifi olarak bir dönem Beşiktaş forması giyen Wout Weghorst için de girişimlerini sürdürüyor.

Luuk de Jong ile görüşmeler başladı iddiası

Hollanda basını ise Karadeniz ekibinin PSV Eindhoven'da forma giyen 33 yaşındaki tecrübeli golcü Luuk de Jong ile görüşmelere başladığını ileri sürdü.


Haberin detayında, bir dönem Barcelona forması da giyen de Jong'un Trabzonspor'un transfer listesinde ön sıralarda yer aldığı aktarıldı.

Sözleşmesinin son yılına girdi

33 yaşındaki oyuncunun PSV ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor ve güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin Euro olarak belirtiliyor.

Luuk de Jong, kariyeri boyunca çıktığı 611 maçta 264 gol ve 135 asist kaydetti. Geçtiğimiz sezon ise 48 maçta 38 gol ve 18 asistle etkileyici bir performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler