Hırvatistan-Türkiye Maçı Sonrası Luka Modric'den Türkiye İtirafı!

13.10.2023 - 09:06 | Son Güncellenme: 13.10.2023 - 09:12

Hırvatistan Milli Takımı'nın kaptanı Luka Modric, A Milli Takım'a kaybettikleri 1-0'lık karşılaşmanın ardından itirafta bulundu. İşte tüm detaylar...

Hırvatistan-Türkiye Maçı Sonrası Luka Modric'den Türkiye İtirafı!

AJANSSPOR - HABER

EURO 2024 yolunda A Milli Takım, deplasmanda Hırvatistan'ı 1-0 yenerek büyük avantaj yakaladı. Karşılaşmanın ardından Hırvatların dünyaca ünlü kaptanı Luka Modric, Türkiye'nin zaferi hak ettiğini ve uzun zamandır bu kadar kötü oynamadıklarını belirtti.

"Rakibimiz hak etti"

Modric, maç sonu yaptığı açıklamada, "Böyle bir sonuç beklemiyorduk. Bu bizi biraz sarstı ama rakibimiz hak etti. Bizden çok daha iyi oynadılar. Oldukça kötüydük, uzun zamandır da böyle oynadığımızı hatırlamıyorum. Her şey elimizde bir sonraki maça çıkıp çok daha iyi oynamalıyız." dedi.

"Livakovic golden önce üç önemli kurtarış yaptı"

Yenilen gol ile ilgili Livakovic'in hatasının olup olmadığı sorusunu da cevaplayan Modric, "Kimseyi suçlamamalıyız. Hatalar da oyunun bir parçası. Livakovic golden önce üç önemli kurtarış yaptı. Artık önümüze bakalım, Galler'e iyi hazırlanmalıyız çünkü bu maç artık çok önemli." ifadelerini kullandı.

"Türkler bizi şaşırtmadı"

Türkiye'nin kaliteli bir takım olduğunu söyleyen yıldız oyuncu, "Türkler bizi şaşırtmadı. Kaliteli bir takım olduklarını biliyorduk. Kaybettik, bazen bu tür kayıplar oluyor. İtiraf etmeliyiz ki rakibimiz bizden daha iyiydi." şeklinde konuştu.

"Galler'e karşı hata yapma şansımız yok"

Son olarak Modric, "Paniğe gerek yok. Kendimize güveniyoruz. Zorlu maçlarımız var. Özellikle de Galler'e karşı hata yapma şansımız yok." diyerek sözlerini noktaladı.

EURO 2024 Elemeleri D Grubu puan durumu

  • 1- Türkiye / 13 puan (6 maç)
  • 2- Hırvatistan / 10 puan (5 maç)
  • 3- Ermenistan / 7 puan (6 maç)
  • 4- Galler / 7 puan (5 maç)
  • 5- Letonya / 3 puan (6 maç)
Senin için hazırladığımız haberler