Luis Enrique'den Ferran Torres'e şaşırtan sözler

26.11.2022 - 12:05 | Son Güncellenme: 26.11.2022 - 18:04

2022 Dünya Kupası için Katar'da bulunan İspanya'nın Teknik Direktörü Luis Enrique kızının erkek arkadaşı olan oyuncusu Ferran Torres ile ilgili şaşırtan sözler söyledi.

İspanya Teknik Direktörü Luis Enrique katıldığı bir Twitch programında kızı ve kızının erkek arkaşı olan oyuncu Ferran Torres ile ilgili açıklamalar yaptı. Luis Enrique futbolcuların maçtan önce cinsel ilişkiye girmesinin normal olduğunu da söyledi. 

Eşleri ile veya başka birileriyle cinsel ilişkiye girebilirler

Enrique "Oyuncuların maçlardan önce cinsel ilişkiye girmesi bence gayet normal. Ancak tabi maçtan bir gece önce grup seks partisine katılmanız pek ideal bir durum değil. Kulüplerinde geçirdikleri vakitlerde oyuncuların yaptığı hiçbir şeyden endişe duymuyorum. Eşleri ile veya başka birileriyle cinsel ilişkiye girmeleri onlara iyi gelecektir. 

İlgini Çekebilir
Zico, Messi'yi yerden yere vurdu!
Habere Git

Cinsel sağlık çok önemli

Bu gayet normal bir durum. Cinsel sağlığın çok önemli olduğunu düşünüyorum ve oyuncuyken ben de eşimle istediğim zaman birlikte oluyordum ancak sahada da işimi yapıyordum." ifadelerini kullandı.

Ferran Torres kızının sevgilisi

Ünlü teknik adam kızının sevgilisi olan Ferran Torres ile ilgili "Gol atınca emzikli sevinç yaparsa tepkiniz ne olur?" şeklinde gelen soruyu da yanıtlayan başarılı teknik adam, "Onu oyundan alıp, tribünlere gönderirim ve bir daha asla stada ayak basamaz." diyerek esprili bir yanıt verdi.

Senin için hazırladığımız haberler