Beşiktaşlı futbolculardan Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu'ya tepki

01.09.2023 - 08:48 | Son Güncellenme: 01.09.2023 - 09:00

Beşiktaş, Konferans Ligi'nde Dinamo Kiev'i geçerek gruplara kaldı. Siyah-Beyazlı futbolcular teknik direktör Mircea Lucescu'ya tepki göstermeye devam etti.

Beşiktaşlı futbolculardan Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu'ya tepki

AJANSSPOR HABER

UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş, play-off turunu geçerek grup aşamasına katılmayı başardı. Play-off'ta Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelen Siyah-Beyazlılar, Bükreş'te oynanan ilk maçı 3-2, İstanbul'daki rövanşı ise 1-0 kazandı. Beşiktaşlı futbolcular ise rövanş maçının ardından Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu'ya karşı gösterdikleri tepkiye devam etti.

Aboubakar ve Colley'den Lucescu'ya tepki

Beşiktaş'ın yıldızı Vincent Aboubakar, attığı gol sonrası Dinamo Kiev yedek kulübesine yöneldi. Kamerunlu golcü gol sevincini burada yaptı. O sırada yanına gelen Omar Colley ise diz çökerek tek yumruğunu havaya kaldırdı. Bu pozisyonun ardından Aboubakar sarı kart görürken, teknik direktör Şenol Güneş ise oyuncularını Kiev kulübesinden uzaklaştırmaya çalıştı.

Maç sonu Rosier devam etti

Karşılaşma sona ererken Lucescu'ya tepkiler devam etti. Beşiktaş'ın başarılı sağ beki Valentin Rosier, sosyal medya hesabından Lucescu'nun fotoğrafını paylaşırken havaya kalkmış yumruk ve öpen yüz emojisini kullandı.

İlgini Çekebilir
Aboubakar golünü attı Lucescu'a cevabını verdi
Habere Git

"Eğitimine uygun davrandı"

Maçın ardından Aboubakar'ın kendisine gösterdiği tepki hakkında konuşan Lucescu ise "Aboubakar neden böyle bir şey yaptı anlamadım. Bence eğitimine uygun davrandı" ifadelerini kullandı.

Aboubakar Lucescu'ya gösterdiği tepkiyi anlattı

Vincent Aboubakar ise Rumen teknik adama gösterdiği tepki hakkında "Maç bitti, bunları konuşmanın anlamı yok. Rakip takım hocasının maçtan sonra söylemleri olmuştu. Önemli olan olumlu konuşmak, gençlere idol olmak. Kendisi önemli bir teknik direktör. Orada benim yaptığımda bir sıkıntı yok. Olumlu konuşmak lazım, özellikle idol büyük isimlerin" dedi.

"Beşiktaş'a karşı değil Afrika Milli Takımı'na karşı oynadık"

Mircea Lucescu, Beşiktaş ile Bükreş'te oynadıkları maçın ardından yaptığı basın toplantısında "Beşiktaş'a karşı değil Afrika Milli Takımı'na karşı oynadık" demişti. Tecrübeli teknik adam İstanbul'daki maç öncesi bu sözlerinin yanlış anlaşıldığını, Beşiktaş'ı yüceltmek için bu ifadeleri kullandığını belirtse de ikna edici olmadı ve tepkiler devam etti.

Senin için hazırladığımız haberler