Lucas Chevalier'den Fenerbahçe yorumu: ''Korktuk ve zorlandık''

14.08.2024 - 10:14 | Son Güncellenme: 14.08.2024 - 10:18

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'yi eleyen Lille'de kaleci Lucas Chevalier açıklamalarda bulundu. Chevalier, atmosfer ve maç hakkında yorumlarda bulundu.

Lucas Chevalier'den Fenerbahçe yorumu: ''Korktuk ve zorlandık''

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'yi eleyen Lille'de gecenin yıldızı Lucas Chevalier açıklamalarda bulundu. Chevalier, kendisine atılan madde hakkında da konuşurken Fenerbahçe'den korktuklarını açıkladı. Detaylar...

''Korktuk ve çok zorlandık''

Fenerbahçe'den korktuklarını ifade eden Lucas Chevalier, "Çok heyecanlıydı, geçen yıl Rijeka'da oynadığımız play-off maçının bir tekrarı gibiydi. Daha da sıcak bir atmosferde, daha da güçlü bir takıma karşı oynadık. Korktuk ve çok zorlandık. Sezona başlamanın en iyi yolu bu. Her zaman odaklanmam gerekiyordu. İlk yarıda onları durdurmak için bir şansımız olabilirdi ama bunu değerlendiremedik" dedi.

''Fenerbahçe'nin yorgun olduğunu gördük''

Fenerbahçe'nin yorgun olduğunu söyleyen Chevaliler, "Uzun bir maç olacağını biliyordum. Takıma yardım edebildim. Kırmızı gördüğünüzde işler karışıyor. Fenerbahçe'nin de yorgun olduğunu gördük, belki de penaltıları bekliyorlardı. İş tek ele kaldı, bu yüzden Jonathan David'i tebrik ediyorum. Bu onun için, bizim için, kulüp için çok önemli bir gol" dedi.

''İlk kez yabancı bir madde atıldı bana''

Kendisine gelen madde hakkında konuşan Lucas Chevalier, “İlk kez yabancı bir madde atıldı bana. İyi isabet ettirdi bu arada. Şaşırtıcı bir durum çünkü beklemiyorsunuz. Prosedürü bilmiyordum ama tekrar atılması halinde maçın duracağını öğrendim. Eğer tekrar atsalardı, bu aptal olduklarını gösterirdi. Bu, biraz Türk maçlarının, Türk atmosferinin ve etrafındaki her şeyin bir yansıması gibiydi. Ben de artık Türk maçı deneyimini yaşadım diyebilirim.” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler