Lori Grinker Cinsel Saldırı İddiasında Bulundu Mike Tyson Reddetmedi

14.10.2022 - 16:43 | Son Güncellenme: 14.10.2022 - 16:47

Amerikalı eski boksör Mike Tyson taciz iddiaları ile sporseverleri şaşırttı. Tyson’ın eski fotoğrafçısı Lori Grinker ünlü eski boksörün geçmişte kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu açıkladı.

Lori Grinker Cinsel Saldırı İddiasında Bulundu Mike Tyson Reddetmedi

AJANSSPOR HABER

Amerikalı eski boksör Mike Tyson taciz iddiaları ile sporseverleri şaşırttı. 56 yaşındaki Tyson’ın eski fotoğrafçısı Lori Grinker eski boksörün geçmişte kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia etti.

‘Göğsümü tutmaya çalıştı’

65 yaşındaki Amerikalı fotoğrafçı Lori Grinker, Mike Tyson’ın kendi adını taşıyan ve boks yıldızının gençlik yıllarından 1990’lara kadar olan fotoğraflarından oluşan bir resimli kitap yayınladı. Grinker kitabın önsözünde ise Tyson’ın 1980’lerde kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu şu sözlerle iddia etti: ‘Mike öyle hissettiğinde gerçekten nazik ve tatlı olabilir hissetmediğinde ise çok tatlı ve nazik biri olmayabilir. Bir keresinde göğsümü tutmaya çalıştı ve onu ittirdiğimde bana sinirlenip ışık ölçerimi karın içine fırlattı. Biraz şımarık bir yanı vardı ve bir şampiyon olarak istediği şeyi elde etmeye alıştı.’

Bir daha yapmadı

Daily Mail’e iddialarına göre ise Lori Grinker, o zamanlar ‘olgunlaşmamış genç’ olarak tanımladığı Tyson’ın bir daha asla böyle bir şey denemediğini ve ikilinin profesyonel ilişkilerine devam ettiğini belirtti.

Tyson iddiaları reddetmedi

Amerikalı fotoğrafçı Grinker’ın iddiaları sonrası gözler Mike Tyson’a döndü. 56 yaşındaki eski boksör ise hakkındaki iddiayı reddetmedi fakat olayın yaşandığı dönemde Amerikalı fotoğrafçı ile 17 yaşlarında olduğu zamanda ve 20’li yaşlarının ortalarındayken rızaya dayalı bir şekilde cinsel ilişki yaşadığını söyledi. 

‘Tyson o zamanlar reşit değildi’

Konu hakkında açıklama yapan Mike Tyson’ın temsilcileri ise Lori Grinker’ın bahsettiği dönemde ünlü boksörün reşit dahi olmadığını şu sözlerle vurladı: Bu çağda, Bayan Grinker'ın kendisinden 10 yaş küçük olan Mike Tyson'ın reşit olmayan bir çocuk olduğu zamanlarda onunla cinsel bir ilişki içinde olduğu gerçeğini göz ardı etmemiz ve Grinker’ın sözlerinde daha dikkatli olmaması talihsiz bir durum.

‘17’den 21’e kadar devam etti’

Daily Mail’e gönderilen bir e-postada ise Tyson’ın sözcüsü ikilinin eski boksör henüz 13 yaşındayken tanıştıklarını vurgularken şu ifadeleri kullandı: ‘İlişkilerine 1983 civarında başladılar. Tyson 17 yaşındaydı ve o 21 yaşına gelene kadar belirli aralıklarla cinsel ilişki yaşadılar. Atlantic City’de şampiyon olduğunda da onunla seks yaptı.’

Grinker, Tyson’ı yalanladı

Lorin Grinker, Mike Tyson’ın rızaya dayalı bir ilişki yaşadıkları yönündeki iddialarının tamamen yanlış olduğunu söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler