Ljajic, Türkiye maçında sahada olacak mı?

13.10.2020 - 11:48 | Son Güncellenme: 13.10.2020 - 11:52

Beşiktaş forması giyen Adem Ljajic, Sırbistan Milli Takımı'nda düşük bir performans ortaya koydu. Futbolcu, Türkiye maçında sahada olacak mı?

Ljajic, Türkiye maçında sahada olacak mı?

AJANSSPOR

Beşiktaş'ta tartışılan futbolculardan biri durumuna olan Adem Ljajic, ülkesi Sırbistan'n Macaristan'a 1-0 kaybettiği maçta da yine kötü bir görüntü çizdi. Ljajic, Türkiye maçında oynayacak mı? İşte detaylar...

Ljajic, milli takımda tel tel döküldü

Adem Ljajic'in Beşiktaş'taki düşük performansı milli takımda da devam etti. Uluslar Ligi'nde ay-yıldızlı ekibimizin de bulunduğu grupta Macaristan, Sırbistan'ı 1-0 yendi.

45 dakika ne yaptı?

Bu maçta 11'de başlayan Adem Ljajic, ilk yarıda sahanın en kötüsüydü. 29 yaşındaki futbolcu 45 dakikayı şut atamadan, şut pası vermeden, ikili mücadele kazanmadan ve isabetli orta yapmadan tamamladı.

Ljajic'e 45 dakika sabretti

Maçın ikinci yarısında ise teknik direktör Ljubiša Tumbakovic, Adem Ljajic'i ikinci yarıda oyundan aldı. Adem Ljajic'in yarın oynanacak Sırbistan - Türkiye maçında forma giymesinin zor olduğu konuşuluyor.

Ljajic'in Beşiktaş'taki performansı

Adem Ljajic bu sezon Beşiktaş'ta 7 maçta 236 dakika süre aldı ve skor üretemedi. Ljajic, geçen sezon ise 29 maçta 7 gol 7 asistlik performans ortaya koydu. Beşiktaş, Ljajic'in bonservisini alabilmek için 6.5 milyon Euro ödemişti.

Senin için hazırladığımız haberler