Liverpool, Süper Lig ekibinin yıldızına kancayı taktı! Beşiktaş detayı...

23.06.2024 - 18:17 | Son Güncellenme: 23.06.2024 - 18:35

Transfer haberleri. İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool, Süper Lig'de Kasımpaşa'da oynayan sol bek Yasin Özcan'ı kadrosuna katmak istiyor...

Liverpool, Süper Lig ekibinin yıldızına kancayı taktı! Beşiktaş detayı...

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool, Trendyol Süper Lig'de Kasımpaşa'da forma giyen, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da transfer listesinde yer alan Yasin Özcan ile ilgileniyor.

Liverpool, Yasin Özcan'ın peşinde

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Merseyside ekibinin, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Kasımpaşa'nın 18 yaşındaki savunma oyuncusu Yasin Özcan için harekete geçtiği belirtildi. 

Uzun süredir izliyorlar

Haberde, İngiliz ekibinin genç savunma oyuncusunu uzun bir süredir izlediği ve transferi için Kasımpaşa kulübü ile görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.

Beşiktaş ve Fenerbahçe de ilgileniyor

Liverpool dışında oyuncuyla Süper Lig'den Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği kaydedildi.

5 milyon Sterlin

Liverpol kulübünün, savunma dışında sol bek pozisyonunda da oynayabilen Yasin Özcan'ı kadrosuna katabilmek için 5 milyon sterlin bonservis ücreti ödemesi gerektiği belirtildi. 

Liverpool U21 takımında forma giyecek

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden 18 yaşındaki futbolcunun, transfer olması durumunda Liverpool U21 takımında forma giyeceği öğrenildi. Merseyside ekibi, yeni sezon öncesi alt takım kadrosunu daha da güçlendirmek istiyor.

2023-2024 sezonu performansı

Kasımpaşa altyapısında futbola başlana genç futbolcu, 2023-2024 sezonunda forma giydiği 40 karşılaşmada 3 gol ve 1 asist kaydetti. Başarılı futbolcu milli takımın alt yaş kategorileri U16, U17 ve U21 formalarını da giydi.

Senin için hazırladığımız haberler