Liverpool bu akşam milli futbolcuyu izleyecek!

23.10.2024 - 13:01 | Son Güncellenme: 23.10.2024 - 13:16

Son dakika haberleri. İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool, Portekiz kulübü Benfica'da forma giyen Orkun Kökçü için harekete geçti. İşte detaylar.

Liverpool bu akşam milli futbolcuyu izleyecek!

AJANSSPOR HABER

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Liverpool, Portekiz Ligi'nde Benfica'da forma giyen Orkun Kökçü için harekete geçti.

Liverpool, Orkun Kökçü'yü izleyecek

Record'da yer alan habere göre; Merseyside ekibinin elçileri, bu akşam Benfica'nın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Feyenoord ile sahasında karşılaşacağı maçta Orkun Kökçü'yü tribünden takip edeceği belirtildi.

Atletico Madrid maçında da izlemiştiler

Bilindiği üzere İngiliz devi, Benfica'nın Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'i sahasında yendiği maçta da milli futbolcuyu izlemişti.

Arne Slot, Orkun Kökçü'yü istiyor

Halihazırda Liverpool'un teknik direktörü olan Arne Slot, Feyenoord'dan öğrencisi Orkun Kökçü'yü kadrosunda görmeyi çok istiyor. 46 yaşındaki başarılı teknik adam 2022-23 sezonunda Orkun ile Feyenoord'da beraber şampiyonluk sevinci yaşamıştı.

Bruno Lage ile yeniden doğdu

Geçen sezon teknik direktör Roger Schmidt ile sorunlar yaşayan ve istediği forma şanslarını bir türlü bulamayan milli futbolcu, bu sezon yeni göreve gelen Bruno Lage ile adeta yeniden doğdu.

4 gol 3 asist

1 Temmuz 2023 tarihinde Feyenoord'dan 25 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Benfica'ya transfer olan 23 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu, bu sezon forma giydiği 9 maçta 4 gol ve 3 asist kaydetti.

Milli futbolcunun Portekiz kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2028 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler