Lionel Messi Türkiye ve Suriye'deki Depremzedelere Destek Verdi

12.02.2023 - 18:50 | Son Güncellenme: 12.02.2023 - 18:59

Paris Saint Germain'in dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Lionel Messi, Türkiye ve Suriye'deki depremzedelere destek oldu. Arjantinli, sosyal medyadan paylaşım yaptı.

Lionel Messi Türkiye ve Suriye'deki Depremzedelere Destek Verdi

AJANSSPOR HABER

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler toplam Türkiye ve Suriye'de büyük bir yıkıma yol açtı. Ülkemizin toplam 10 ilinde çok sayıda can kaybı yaşandı. Dünya, afet bölgesinde yaşanan acıya kayıtsız kalmadı. Birçok yardım kampanyası başlatılırken, destek mesajları da geldi.

Messi'den depremzedelere destek

Ligue 1 devi Paris Saint Germain'in dünya yıldızı Lionel Messi, afet bölgesine destekte bulundu. Arjantinli futbolcu, kişisel sosyal medya hesabından Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için bir paylaşım yaptı.

"Kalbim oradaki tüm insanlarla birlikte"

Messi yaptığı paylaşımda, "Türkiye ve Suriye'de meydana gelen yıkıcı depremlerden binlerce çocuk ve ailesi etkilendi. Kalbim oradaki tüm insanlarla birlikte" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
VİDEO - Enes golünü attı, mesajını verdi
Habere Git

Yardım çağrısı yaptı

Lionel Messi, depremzedeler için yardım çağrısında bulundu. UNICEF'i işaret eden Dünya yıldızı, "UNICEF çocukları korumak için en başından beri bölgede çalışıyor. Bağışlarınız çok değerli" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler