Lionel Messi ne zaman emekli olacağını açıkladı!

27.03.2024 - 11:47 | Son Güncellenme: 27.03.2024 - 11:56

Arjantinli yıldız Lionel Messi, Big Time isimli podcast programına katıldı. Messi, milli takım süreçleri, Barcelona'dan ayrılması ve emekliliği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Lionel Messi ne zaman emekli olacağını açıkladı!

AJANSSPOR HABER

Lionel Messi, "Big Time" isimli podcast programında kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Messi, Barcelona'da kalmayı düşündüğünü ifade ederken, milli takım hakkında da çarpıcı bir gerçeği açıkladı. İşte Lionel Messi'nin sözleri...

"Barcelona'da kalmayı planlamıştım"

Lionel Messi, uzun yıllar formasını giydiği Barcelona'dan, Paris Saint-Germain'e transfer olma sürecini şu sözlerla açıkladı "PSG'ye gittiğimde değişim zor oldu çünkü Barcelona'da kalmayı planlamıştım. Ayrılmaya hazır değildim ve her şey çok hızlı oldu. Başka bir lig, başka bir kulüp. Bu, aramadığımız bir değişiklikti ve ilk başlarda zor oldu."

"Milli takımı bırakırdım"

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Arjantin'in yıldızı Lionel Messi, "Dünya Kupası'nda Suudi Arabistan maçı dışında turnuvadan keyif aldım. Fransa'ya karşı finali kazandık ve çok güzeldi. Şampiyon olmasaydık muhtemelen milli takımı bırakırdım." dedi.

Emeklilik açıklaması

Performansını ve emeklilik düşüncesini de ifade eden Messi, "Kendimi çok eleştiriyorum, ne zaman iyi olduğumu, ne zaman kötü olduğumu, ne zaman iyi oynadığımı ve ne zaman kötü oynadığımı biliyorum. O adımı atma zamanının geldiğini hissettiğimde yaşı düşünmeden atacağım. Kendimi iyi hissedersem her zaman yarışmaya devam etmeye çalışırım çünkü sevdiğim ve nasıl yapacağımı bildiğim şey bu" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler