Lionel Messi, kariyerinin son takımını açıkladı!

13.06.2024 - 15:05 | Son Güncellenme: 13.06.2024 - 15:21

Amerika MLS ekiplerinden Inter Miami'nin formasını giyen Arjantinli yıldız Lionel Messi, kariyerini hangi takımda noktalayacağını açıkladı. Detaylar...

Lionel Messi, kariyerinin son takımını açıkladı!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

ESPN'e konuşan dünyaca ünlü Arjantinli futbolcu Lionel Messi, kariyerinin devamına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Sona geldiği için korktuğunu ifade eden Messi, kariyerinin hangi takımda noktalayacağının de mesajını verdi.

17 yıllık Barcelona kariyerine nokta koymuştu

Lionel Messi, 17 sezonluk Barcelona macerasının ardından Paris Saint-Germain'e transfer olarak kariyerinde yeni bir pencere açtı.

Beklenen başarı gelmedi

Fransız ekibinin formasını iki sezon boyunca giyen Lionel Messi, Kylian Mbappe ve Neymar ile birlikte dünya futbolunda damga vurması beklenen bir üçlüyü oluşturmasına rağmen Avrupa'da kayda değer bir başarı elde edemediler.

Amerika'nın yolunu tuttu

Bu süreçte Arjantin ile Dünya Kupası şampiyonluğu yaşayan Messi, 2023 yılında Amerika ekiplerinden Inter Miami'ye transfer oldu.

Sona gelmekten korkuyorum

ESPN'e konuşan Lionel Messi, Avrupa'dan ayrılıp buraya gelmek zor bir adımdı" dedi. Dünya şampiyonu olmasının bazı şeyleri görmesine çok yardımcı olduğu kaydeden Arjantinli yıldız, futbol oynamayı sevdiğini ancak her şeyin sonuna gelmekten korktuğunu ifade etti.

Son takımını duyurdu

Açıklamalarına devam eden Lionel Messi, formasını giydiği Inter Miami'nin de muhtemelen son takımı olacağını futbol severlerle paylaştı.

Senin için hazırladığımız haberler