Lionel Messi: "Burada Ne İşimiz Var Dedik"

30.05.2022 - 17:52 | Son Güncellenme: 30.05.2022 - 19:49

Paris Saint-Germain forması giyen Arjantinli yıldız Lionel Messi, Milli Takım kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. İşte Messi'nin açıklamaları.

Lionel Messi: "Burada Ne İşimiz Var Dedik"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Altyapı dahil uzun yıllar yaşadığı ve bir dünya yıldızı olduğu Barcelona'dan geçen sezon ayrılıp PSG'ye geçen Lionel Messi, çok zor bir süreç yaşadığını itiraf etti. Arjantin Milli Takımı'nda medyaya konuşan Messi, PSG'deki ilk dönemleri için "Burada ne işimiz var" dediğini söyledi.

"Uyum sağlamak kolay değildi"

Milli Takım'a geldiği için mutlu olduğunu belirten Arjantinli yıldız, "Buraya gelmek her zaman bir zevktir. Bunu uzun zamandır söylüyoruz. Dürüst olmak gerekirse zor bir yıldı.  Uyum sağlamak kolay değildi. Bir ömür ve belli bir yaştan sonra hiç kolay değildi. 

"Burada ne işimiz var, ne oldu dedik"

Ailesinin uyum sıkıntısını anlatan Messi, üç çocuğunun Paris'e nasıl alıştığını da şöyle dile getirdi: "Arjantin'den çok Barcelona'da yaşadım. İyiydi. Hiçbir şeyi değiştirme planım yoktu. Ama Fransa'da adaptasyon sorunu yaşadık. Okulun ilk gününün berbat geçtiğini hatırlıyorum. Burada ne işimiz var, ne oldu dedik. Tiago durumu anlıyor ve her zaman her şeyi kendine saklıyordu. Bir şey de demiyordu. Ama daha sonra adapte oldu. Mateo ayrı bir karakter. İlişkilere çabuk uyum sağlıyor. Bizi en az endişelendiren Ciro oldu. Çok güven veriyor."

"Bu yıl yapılması gerekenlere hazırım"

PSG'deki durumu tersine çevirmek ve benim için iyi gitmediğini düşünmemek istiyorum. Bu yıl yapılması gerekenlere hazırım. Kulübü, şehri biliyorum" dedi. 

"Aguero'yu Milli Takım'da çok özlüyorum"

Aguero'nun futolu bırakmasıyla ilgili de konuşan Messi, "Kun'a ne olduğunun gerçekten farkında değildik. Çok daha kötü olabilirdi. O özel bir insan. Tek başına acı çekti ve çok ağladı. Onu Milli Takım'da çok özlüyorum" ifadelerini kullandı. 

11 gol 11 asist

Geçen sezon Barcelona'dan transferi ile tüm dünya basınına gündem olan Lionel Messi Paris Saint Germain formasıyla 34 maçta görev yaparken 11 gol ve 11 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler