Fenerbahçeli Lincoln Henrique'den Adanaspor maçı sonrası açıklama

17.01.2024 - 23:21 | Son Güncellenme: 17.01.2024 - 23:37

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Adanspor'u 6-0 yendi. Uzun süren sakatlıktan sonra ilk 11 başlayan Lincoln Henrique, 1 gol 1 asist yaptığı maçtan sonra konuştu.

Fenerbahçeli Lincoln Henrique'den Adanaspor maçı sonrası açıklama

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda Fenerbahçe, TFF 1. Lig ekibi Adanaspor'u 6-0 yenerek üst tura yükseldi. Uzun süren sakatlık döneminden sonra ilk kez 11'de yer alan Lincoln Henrique, mücadelede 1 gol, 1 asist kaydetti. Brezilyalı futbolcu maçın ardından açıklama yaptı.

"Şükürler olsun ki bugün sahalara döndüm"

Lincoln Henrique, "Benim için özel bir an oldu. Zor sakatlık yaşadım. Sakatlık süresi boyunca çok çalıştım. Şükürler olsun ki bugün sahalara döndüm. Tekrardan takıma yardım etmek benim için iyi oldu. Hocama teşekkür ederim bana şans verdiği için" ifadelerini kullandı.

"Herkes bana yardımcı oldu"

Lincoln, "Takım arkadaşlarımın desteği benim için önemli. Herkes bana yardımcı oldu. Bu golü hem aileme hem de onlara armağan ediyorum. Birlikte devam ediyoruz. Uzun yolumuz var" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Lincoln Henrique 10 ay sonra döndü, golünü attı!
Habere Git

Eğribayat: "Benim için duygusal karşılaşmaydı"

Kaleci İrfan Can Eğribayat, "Benim için duygusal karşılaşmaydı. 13 sene altyapı dahil formasını giydiğim Adanaspor'a karşı oynadım. Kızım da ilk maçına benimle geldi. Biz her maçı kazanmak için çıkıyoruz. Taraftarımıza bugün görsel şov yaptık. Hafta sonu önemli bir maçımız var, ona odaklanacağız. Tabi ki Avrupa, Lig ve Kupa'da şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

"Jesus hocamızın da hakkını yemeyelim"

Konuşmasını sürdüren Eğribayat, "Sene sonu ligde puan farkı açıp şampiyon olmak istiyoruz. Geçen senede böyleydik. Jesus hocamızın da hakkını yemeyelim. İsmail hocamız sağolsun aile ortamımız var. Herkesle tek tek konuşuyor. Her mevkimizde oynayabilecek 2-3 tane oyuncumuz var. Rotasyon yaptığımızda sıkıntı olmuyor" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler