Fenerbahçeli Lincoln Henrique'den Depremzedelere Ziyaret

17.02.2023 - 23:32 | Son Güncellenme: 17.02.2023 - 23:43

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Lincoln Henrique, eşi ile beraber hastanede tedavi gören depremzedeleri ziyaret etti. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçeli Lincoln Henrique'den Depremzedelere Ziyaret

AJANSSPOR HABER

6 Şubat günü meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem, toplam 11 ilde yıkım yarattı. Feci afetin ardından enkaz altında kalan vatandaşlar için arama kurtarma çalışmaları başlatılırken, yıkılan binalardan yaralı olarak kurtarılanlar hastanelerde tedavi altına alındı.

Fenerbahçe'den depremzedelere destek

Türkiye'yi sarsan depremden sonra afet bölgesine yardım kampanyaları başlatıldı. Futbol dünyası da depremzedeler için başlatılan yardım çalışmalarında ön saflarda yer aldı. Fenerbahçe, ilk günden bu yana bölgeye yardım tırları gönderdi. Sarı-Lacivertliler'in futbolcuları, depremden etkilenenlere moral vermek için görüşmeler yaptı.

Lincoln'den hastane ziyareti

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Lincoln Henrique ve eşi Adriana Müller, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne gitti. Lincoln, yaralı depremzedeleri burada ziyaret etti.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe'den geleceğe yatırım! 2 oyuncuyla anlaşma sağlandı...
Habere Git

Fenerbahçe kan bağışı kampanyası başlattı

Depremin ilk gününden beri bölgeye tırlarla yardım malzemesi gönderen Fenerbahçe, stadında kan bağışı kampanyası başlattı. Kızılay ile ortak işbirliği içinde gerçekleştirilen kampanya, yarın son bulacak.

Senin için hazırladığımız haberler