Lille’in rakibi PSG’de Mbappe üzüntüsü

30.04.2021 - 19:06 | Son Güncellenme: 30.04.2021 - 19:10

Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain'in (PSG) yıldız oyuncusu Kylian Mbappe, sakatlığı nedeniyle Lens maçında forma giyemeyecek.

Lille’in rakibi PSG’de Mbappe üzüntüsü

AJANSSPOR-HABER

 

Fransa Ligue 1’de Lille ile kıran kırana şampiyonluk mücadelesi veren Paris Saint Germain’de Kylian Mbappe sakatlandı. Kulüpten yapılan açıklamada, PSG ile Manchester City arasında hafta içi oynanan Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında forma giyen yıldızın baldır bölgesinden sakatlık yaşadığı açıklandı.

Şampiyonlar Ligi'ne yetişmesi de riskli

Fransız ekibi 22 yaşındaki forvetin yarın ligde Lens karşısında forma giyemeyeceğini duyururken, Mbappe’nin hafta arası oynanacak Manchester City rövanşında yer alması da tehlikeye girdi. 

PSG Fransa'da Lille'in gerisinde

Son 4 haftasına girilen Ligue 1'deki şampiyonluk mücadelesinde PSG, milli futbolcular Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in formasını giydiği lider Lille'in 1 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor.

Mbappe golleriyle takımını sırtlıyor

Bu sezon ligde 25, Şampiyonlar Ligi'nde 8, Fransa Kupası'nda ise 4 gole imza atan Mbappe'nin, yokluğu takımı adına iki kulvarda da önemli handikap oluşturacak.

Senin için hazırladığımız haberler