Lille'den C. Ronaldo atağı! "Lille'e gelmesini sağlarım"

15.03.2021 - 18:34 | Son Güncellenme: 15.03.2021 - 18:38

Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı ve Burak Yılmaz'ın formasını giydiği Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de hedef, Cristiano Ronaldo. İşte detaylar...

Lille'den C. Ronaldo atağı! "Lille'e gelmesini sağlarım"

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Koronavirüs salgını sebebiyle mali krize giren Juventus'ta gelecek sezon Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılacağı konuşuluyor. 

Son olarak Fransa basınından Footmercato'nun haberine göre Lille'in Portekizli savunmacısı Jose Fonte'nin milli takımdan arkadaşı olan ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'yu Lille'e getirebileceğini aktardı.

"Belki Lille'e gelmesini sağlarım"

37 yaşındaki Lille'in Portekizli savunmacısı Jose Fonte, ülküdaşı Ronaldo için şu ifadeleri kullandı:

"Burada kararı sadece Cristiano verebilir. İngiltere ve İspanya liglerinde en iyi olduğunu kanıtlamıştı ki şimdi de İtalya'da kanıtladı. Bence Cris'in farklı liglerde en iyi gol performansını sergilemesi ve olduğu seviyeyi koruması harika. Bu noktada sadece o karar verebilir. Ne karar verirse versin bunu görmek ilginç olacak. Elbette herkes onunla oynamaktan keyif alır. Bekleyip göreceğiz. Belki Lille'e gelmesini sağlarım"

"Ben Cristiano Ronaldo'cuyum"

Öte yandan bu sezon Lille'de 19 maçta 9 gol ve 4 asistlik performansla başarılı bir dönem geçiren milli oyuncumuz Burak Yılmaz'da geçtiğimiz günlerde Ronaldo hayranı olduğunu açıklamıştI. Burak Yılmaz "Ben Cristiano Ronaldo'cuyum. Dünya futbol tarihinin bence en büyük oyuncusu. Messi, Ronaldo gibi oyuncular futbolcunun yaşını uzattılar. Ronaldo 35-36 yaşına gelmiş aynı seviyeyi koruyor. Bu da herkese örnek demektir" açıklamalarında bulunmuştu.

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, bu sezon Juventus formasıyla toplam 23 karşılaşmaya çıktı ve 23 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler