Burak Yılmaz Lille'den ayrılıp Nice'e gidebilir

02.08.2021 - 18:30 | Son Güncellenme: 02.08.2021 - 21:24

Transfer haberleri... Fransa Ligi takımlarından Nice teknik direktörü Christophe Galtier, eski öğrencisi Burak Yılmaz'ı takımında görmek istiyor. İşte detaylar..

Burak Yılmaz Lille'den ayrılıp Nice'e gidebilir

Özgür SANCAR / AJANSSPOR - ÖZEL

Geçen sezon, Türk oyuncular Mehmet Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı ve Mustafa Kapı ile birlikte Lille takımında şampiyonluk sevinci yaşayan Burak Yılmaz'la ilgili yeni gelişmeler oldu.

Galtier, Burak Yılmaz'ı istiyor

Lille'i şampiyon yapan Christophe Galtier, Nice'in yeni teknik direktörü oldu ve Burak Yılmaz'ı ısrarla kadrosunda görmek istiyor. 

Transfer bedeli

Nice ilk temasta, Lille'in transfer bedeliyle ilgili beklentisini sordu. Lille kulübü bu konuyla ilgili tecrübeli oyuncunun temsilcilerini bilgilendirdi. 

Kulüpler anlaşırsa, Burak'la görüşme yapılacak

Kulüpler düzeyinde anlaşma sağlanırsa, Burak ile bir görüşme yapılacak.

Zeybek: "Kimse şaşırmasın..."

Gelişmeleri takip eden milli futbolcu ortaya çıkabilecek yeni koşullara göre kararını verecek.

 

Bu arada futbol yorumcusu Ozan Zeybek, Burak Yılmaz’ın Nice’in gündeminde olduğunu belirterek “Eski teknik direktörü Burak’ı çok istiyor. Burak önümüzdeki günlerde Nice’e giderse kimse şaşırmasın” dedi.

Fransa Süper Kupası Lille'in

Öte yandan Lille, dün akşam PSG ile Fransa Süper Kupası finalinde karşı karşıya geldi. Lille, 45. dakikada Xeka'nın attığı golle PSG'yi 1-0 mağlup etti ve Fransa Süper Kupası'nın sahibi oldu. Xeka'nın attığı golde ise asist Burak Yılmaz'dan geldi. 

Geçen sezonki performansı

36 yaşındaki golcü oyuncu, geçen sezon Lille formasıyla çıktığı 34 maçta 18 gol ve 6 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler