Ligue 1 maçları erteledi! Gözler TFF'de...

22.03.2024 - 01:19 | Son Güncellenme: 22.03.2024 - 01:41

Ligue 1 yönetimi, Avrupa'da mücadele eden Fransız takımların çeyrek finale yükselmelerinden dolayı lig maçlarını erteledi. Gözler TFF'ye çevrildi.

Ligue 1 maçları erteledi! Gözler TFF'de...

AJANSSPOR HABER

Avrupa kupalarında çeyrek final müsabakaları yaklaşırken kulüpler maç takviminin sıkışıklığından şikayetçi. Ülkemizi UEFA Konferans Ligi'nde temsil eden Fenerbahçe, turnuvada çeyrek finale yükselmeyi başardı. Ziraat Türkiye Kupası'nda elenen Sarı-Lacivertliler, Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdürüyor. Ayrıca Galatasaray ile oynanacak Turkcell Süper Kupa'da kazanmayı hedefleyen Kanarya, takımın dinlenmesi için boşluk arıyor.

Ligue 1'den Avrupa ertelemesi

Ligue 1 yönetimi, Avrupa kupalarında çeyrek finale uzanan 3 kulübün lig maçlarını erteleme kararı aldı. Verilen karara göre Paris Saint Germain, Marsilya ve Lille'in Ligue 1'de çıkacağı 29'uncu hafta maçları ertelendi.

Ligue 1'de ertelenen maçlar

  • Lorient - Paris Saint Germain
  • Monaco - Lille
  • Marsilya - Nice
İlgini Çekebilir
Süper Kupa 6 Nisan'a alındı mı? Mehmet Büyükekşi cevapladı
Habere Git

Gözler TFF'ye çevrildi

Ligue 1 yönetiminin Avrupa'da çeyrek finale çıkacak 3 Fransız kulübün lig maçları hakkında verdiği kararın ardından Türkiye'de gözler Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) çevrildi. UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final oynayacak Fenerbahçe'nin sıkışık maç takviminde düzenleme yapılması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin maçları

  • 7 Nisan: Galatasaray - Fenerbahçe (Süper Kupa)
  • 11 Nisan: Olympiakos - Fenerbahçe (UEFA Konferans Ligi)
  • 14 Nisan: Fatih Karagümrük - Fenerbahçe (Süper Lig)
  • 18 Nisan: Fenerbahçe - Olympiakos (UEFA Konferans Ligi)
  • 21 Nisan: Sivasspor - Fenerbahçe (Süper Lig)

Yunanistan erteledi

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi çeyrek finalindeki rakibi Olympiakos'un maçları Yunanistan Futbol Federasyonu tarafından verilen karar sonucu ertelendi. 14 Nisan Pazar günü oynanması planlanan PAOK - Olympiakos maçının ertelendiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Ortak dosttan buluşma açıklaması! Dursun Özbek'i yalanladı
Habere Git

Süper Kupa'nın ertelenmesi bekleniyor

Fenerbahçe'nin sıkışık maç takviminde ertelenmesi beklenen maçlar arasında Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa finali de yer alıyor. Sarı-Lacivertli kulüp, TFF'ye erteleme talebinde bulundu. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Fenerbahçe'nin talebini doğrularken, maç tarihinin 7 Nisan'dan 6 Nisan'a çekildiği yönünde çıkan iddiaların gerçek olmadığını kaydetti.

"6 Nisan doğru değil, Fenerbahçe'nin talebini değerlendiriyoruz"

TFF ile perakende dağıtımcısı 11teamsports Group ile özel mağazacılık hakları için ortaklık anlaşmasının imza töreninde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Büyükekşi, "Süper Kupa'nın 6 Nisan'a alındığı... Öyle bir şey söz konusu değil, doğru değil. Şu anda gündem Milli Takımımız. 6 Nisan doğru değil. Fenerbahçe'den böyle bir talep geldi. Değerlendiriyoruz. Bu kadar söyleyeyim" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler