Galatasaray'ın Bir Kupa Maçı Süper Lig'e Bedel! Seferoviç, Hamza Akman

19.10.2022 - 22:55 | Son Güncellenme: 19.10.2022 - 23:06

Galatasaray, Süper Lig'de 9 maçta 10 atarken sadece bir kupa maçında 7 gol attı. Harris Seferoviç, Milot Rashica, Mathias Ross Hamza Akman'dan siftah.

AJANSSPOR HABER


Mauro Icardi, Dries Mertens, Harris Seferoviç gibi dünya yıldızlarına rağmen Süper Lig'de gol sıkıntısı yaşayan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda adeta gol patlaması yaşattı. Aslan, kupanın 3. turunda ağırladığı 2. Lig ekiplerinden Kastamonuspor'a 7 gol atınca ilginç bir durum ortaya çıktı.

Süper Lig ortalamasının 7 katı attı

Süper Lig'de 9 maçta 10 gol atan Galatasaray, kupanın ilk maçında 7 gol attı! Süper Lig gol ortalaması, 1,1 olan sarı kırmızılılar acısını adeta Ziraat Türkiye Kupası'nda çıkarttı. Cimbom, lig ortalamasının 7 katına yakın gol attı. Ligde henüz gol atamayan Seferoviç de siftahı kupa maçında yaparak, Türkiye'de ilk resmi golünü kaydetti. Milot Rashica ve Mathias Ross da Galatasaray formasıyla ilk gollerini kupada attı.

Hamza attı baba Ayhan Akman ağladı

Galatasaray'ın eski futbolcularından ve halihazırda da kulüpte idari menajer olan Ayhan Akman'ın oğlu Hamza Aktan da sarı kırmızılı formayla ilk golünü Kastamonuspor'a attı. Tribünden oğlunu izleyen Akman, gözyaşlarını tutamadı. 7 kez fileleri havalandıran Galatasaray'ın şimdi bunu lige nasıl yansıtacağı merak uyandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler