Lider Karabükspor..

30.11.2015 - 17:47 | Son Güncellenme: 30.11.2015 - 17:47

PTT 1. Lig’i bilenler şaşkınlık içinde… Bu ligi bilenler böyle bir sezon hiç görmedi. Dahası, bu kadar çok takımın olduğu sezon hiç olmadı. Bir lig düşünün ki lider her hafta el değiştirsin. Bir sıralama düşünün ki zirvedeki Kardemir Karabükspor’un 23, 13. sıradaki Boluspor’un 17 puanı olsun.

PTT 1. Lig’i bilenler şaşkınlık içinde… Bu ligi bilenler böyle bir sezon hiç görmedi. Dahası, bu kadar çok takımın olduğu sezon hiç olmadı. Bir lig düşünün ki lider her hafta el değiştirsin. Bir sıralama düşünün ki zirvedeki Kardemir Karabükspor’un 23, 13. sıradaki Boluspor’un 17 puanı olsun. Ligin ilk ve son hattı ile arasındaki makas sadece 11 puan.

DEPLASMAN TAKIMLARI HAFTASI!
13. hafta, ligde sürpriz sonuçlar, ilginç müsabakalar haftası oldu. 24 golün atıldığı haftada, 5 deplasman takımı, 2 ev sahibi takım galip geldi. Lider olarak haftaya başlayan Samsunspor, sahasında Giresunspor’a 2-0 mağlup oldu ve yerini K.Karabükspor’a bıraktı. Karabükspor ise 9 kişi kalan Alanyaspor’u yenemedi ama aldığı 1 puan ile yeniden koltuğa oturdu. Tabii yoğun yağmur altında oynanan maçta, ev sahibi takımın 5 maçlık galibiyet serisi de sona ermiş oldu. Maçı UEFA Hakem Hocası Ullenberg ve MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu da seyretti.

GÖZ GÖZ GÖZTEPE!
Göztepe iyi oynadı, üç puanlı seriye devam etti, Bolu’da da bir hayli zorlandı. Eren Aydın’ın acemice yaptırdığı penaltı ile sevindi. Tüm bunların detaydan öte anlamı var mı, yok. Karşıyaka derbisinde aldığı mağlubiyet sonrası 3x3=9 puan almış  mı, almış. Mevzunun ana hattı bu. Metin Diyadin rahatladı, Leroy George rahatladı, Göztepe’yi sevenler rahatladı. Artık zirveye 2 puanlık noktadalar.

TUGAY’A 3 PUANLI MERHABA!
Hafta içi Şanlıurfaspor’un başına geçen Tugay Kerimoğlu, teknik direktörlük serüvenine 3 puanla merhaba dedi. Hakem Abdullah Yılmaz iki penaltıda da Edinho’nun aldattığı pozisyonlarla penaltıya hükmetti. MHK’nin bu hakeme maç verirken biraz daha dikkat etmesi gerekiyor. Kuddusi Müftüoğlu’nun dikkatine.

ADANASPOR KAZANDI, ADS KAYBETTİ!
Adanaspor 1461 Trabzon deplasmanında son dakikalarda kazanırken, ADS tam kazandım derken 90 ’larda yediği golle 1 puana razı oldu. Balıkesirspor’da Fikret Yılmaz yönetiminde çıktığı iki maçtan da beraberlikle ayrıldı.

ALKIŞLAR GİRESUNSPOR!
Karadeniz Derbisi’nde müthiş mücadele, ilginç bir sonuç çıktı. Sahaya lider çıkan Samsunspor Tchami ve Vedat’ın golleri ile Giresunspor’a 2-0 kaybetti ve liderliği devretti. Erkan Sözeri ile yeşil beyazlılar mükemmel bir uyum ve başarı yakaladılar. Vedat Muriq, Türk Milli Takımı’na göz kırpıyor.

Senin için hazırladığımız haberler