Lewis Hamilton, soyadını değiştiriyor

14.03.2022 - 20:27 | Son Güncellenme: 14.03.2022 - 20:32

Formula 1'in gelmiş geçmiş en iyi pilotlarından olan Lewis Hamilton, soyadına annesinin soyadı "Larbalestier"ı da ekleyeceğini açıkladı. İşte detaylar

Lewis Hamilton, soyadını değiştiriyor

AJANSSPOR - HABER

Formula 1'de 2022 sezonunun başlamasına kısa bir süre kala 2022 Dubai Expo'ya katılan Lewis Hamilton açıklamalarda bulundu.

"Hamilton'ın yanına Larbalestier'ı da eklemek istiyorum"

İngiliz pilot yaptığı konuşmada soyadını değiştireceğini belirterek, "Hamilton soyadıyla ve ailemle her zaman gurur duydum. Çoğunuz bilmiyor olabilirsiniz ama annemin soyadı Larbalestier ve ben, bu soyadı da kullanmak istiyorum. Kadınların evlendiklerinde soyadlarını kaybetme fikrinin nedenini anlayamıyorum. Bu yüzden Hamilton'ın yanına Larbalestier'ı da eklemek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Hamilton, ismini ne zaman değiştireceğiyle ilgili soruya, "Yakın zamanda olacak ama bu hafta sonu olabileceğini sanmıyorum. Süreç devam ediyor." yanıtını verdi.

İlgini Çekebilir
Formula 1 Bahreyn testlerinde en hızlı pilot kim oldu? Şaşırtan sonuçlar...
Habere Git

Lewis Hamilton, Formula 1'e veda edebilir

Geçen sezon Abu Dhabi'de gerçekleşen son yarışta 8. dünya şampiyonluğunu elinden kaçırarak Red Bull pilotu Max Verstappen'e kaptıran İngiliz pilotun sezon sonunda Formula 1 kariyerine son vereceği konuşuluyor.

Senin için hazırladığımız haberler