Leverkusen'i korku sardı! Partiye katılmıştı...

26.08.2020 - 16:18 | Son Güncellenme: 26.08.2020 - 16:19

Bayer Leverkusen, Usain Bolt'un düzenlediği partiye katılan futbolcusu Leon Bailey ile ilgili dikkat çeken bir karara imza attı. Alman kulübü, koronavirüs riski sebebiyle tüm tedbirleri aldı.

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Almanya Ligi ekiplerinden Bayer Leverkusen'de forma giyen Leon Bailey, koronavirüs testi pozitif çıkan Jamaikalı ünlü sprinter Usain Bolt'un partisine katılan isimler arasındaydı. Bailey ile ilgili olarak Bayer Leverkusen kulübü tedbir uyguladı. Detaylar haberde...

Leverkusen'i koronavirüs korkusu sardı

Ünlü atlet Usain Bolt, 34. yaş gününü parti yaparak kutlamış ve söz konusu partide sosyal mesafe kuralına uyulmadığı gibi, partide bulunanlar maske de takmamıştı. Bold'un yakın arkadaşlarını da ünlü atletin test sonucu pozitif çıktıktan sonra korku sardı.

Bailey, karantinaya alınacak

Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen, söz konusu partide yer alan Bailey ile ilgili karar aldı. Leverkusen'in pandemi görevlisi ve ekip doktoru Karl-Heinrich Dittmar, herhangi bir risk almayacaklarını ifade etti.

Özel bir jetle yola çıktı

Futbolcu, özel bir jetle Almanya'ya geri dönmek için yola çıktı. 23 yaşındaki futbolcu, evinde karantinaya alınacak ve daha sonra kendisine koronavirüs testi yapılacak.

Leverkusen doktoru riske dikkati çekti

Oyuncunun yapılacak testleri negatif çıkarsa takıma dahil olabilecek. Leverkusen profesyonelleri Bailey konusunda bir risk alınmayacağının altını ısrarla çizdi. Doktor Dittmar, "Elbette bulaşma ya da bulaşma riski her zaman göz önünde bulundurmamız gereken bir durum" dedi.

Amiri'de de benzer bir stratejisi uygulandı

Leverkusen daha önce Nadiem Amiri konusunda da benzer bir yol haritası çıkarmıştı. Leverkusen, Ağustos ayı başında Amiri'ye de testler yapmış, oyuncunun testleri negatif çıktıktan sonra takımla antrenmana dönmüştü.

Senin için hazırladığımız haberler