Leonardo Bonucci'den eski hocasına: "Onunla karşılaşırsam..."

01.06.2024 - 16:36 | Son Güncellenme: 01.06.2024 - 17:07

Sezonu Fenerbahçe formasıyla tamamlayan ve kariyerine 37 yaşında nokta koyan İtalyan savunmacı Leonardo Bonucci, kariyeri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Leonardo Bonucci'den eski hocasına: "Onunla karşılaşırsam..."

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Kariyerinde Juventus, Milan ve son olarak Fenerbahçe gibi takımlarda forma giyen başarılı savunmacı Leonardo Bonucci, 37 yaşında futbol kariyerine nokta koydu. Futbola vedasının ardından Fransız basınından La Gazzetta Dello Sport'a açıklamalarda bulunan Leonardo Bonucci; Juventus döneminden, Ronaldo'ya kadar birçok açıklamada bulundu. Bonucci ayrıca eski hocasına da seslendi.

Bonucci hayalini açıkladı

Juventus ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanamadığını vurgulayan Leonardo Bonucci, gelecekteki hayalinden şu sözlerle bahsetti: "Hayalim, oyuncu olarak başarılı olamadığım için Juventus antrenörü olarak Şampiyonlar Ligi'ni kaldırmak. Eğer Giorgio (Chiellini" CEO olsaydı aramızdaki ilişki hem profesyonel hem de dostluk olurdu... Ancak öncelikle ikimizin de izlemesi gereken bir yol var."

"Cristiano Ronaldo, bize çok şey verdi"

Çizme ekibinde Cristiano Ronaldo ile takım arkadaşı olan Bonucci, Portekizli yıldız hakkında şu ifadeleri kullandı: "Cristiano'yu getirmek Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak anlamına geliyor gibi görünüyordu ama futbol kesin bir bilim değil. Cristiano bize mentalite açısından çok şey verdi. Bazen sahada oyun kurmaya çalışırken sıkışıp kalıyordu ama bir şampiyon için buna izin verilmeli, onunla her zaman 1-0 önde başladık." 

"Eğer onunla bir barda karşılaşsaydım"

İtalyan stoper, Juventus'ta son döneminde beraber çalıştığı teknik direktör Massimiliano Allegri'ye de sitemde bulundu. Bonucci, "Allegri ile son kez Mayıs 2023'te Udinese'de konuştum. Herkes uygun gördüğü şekilde davranır."

"Birlikte yaşadıklarımız göz önüne alındığında, anlaşmazlıklara rağmen, beni artık kadroda istememesi de dahil olmak üzere her şeyin farklı bir şekilde yönetilebileceğini düşünüyorum. Eğer onunla bir barda karşılaşsaydım merhaba derdim ama kesinlikle kahve içmeye çağırmazdım" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe performansı

Leonardo Bonucci, geçtiğimiz sezonun 2. yarısında Fenerbahçe forması giydi. Bonucci 13 maçta forma giydi ve 1 asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler