Leo Ostigard'dan Trabzonspor'a transfer yanıtı

05.06.2024 - 15:08 | Son Güncellenme: 05.06.2024 - 15:14

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un, Norveçli stoper Leo Ostigard'a yaptığı teklife yanıt geldi. Detaylar haberimizde...

Leo Ostigard'dan Trabzonspor'a transfer yanıtı

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de sezonu 3. sırada bitiren Trabzonspor, yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Savunma sil baştan

Kiralık sözleşmesi biten Hırvat stoper Filip Benkovic'in takımdan ayrıldığı bordo mavili takımda, beklentileri karşılayamayan İspanyol savunmacı Joaquin Fernandez ile de yolların ayrılması bekleniyor. Öte yandan Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinin ardından forma şansı bulmakta zorlanan Rayyan Baniya'ya da İtalyan kulüplerinden ilgi var. 25 yaşındaki futbolcunun da takımdan ayrılması ihtimal dahilide yer alıyor.

Trabzonspor bu doğrultuda savunmaya birden fazla transfer yapmayı planlıyor. Serie A ekibi Napoli'nin 24 yaşındaki Norveçli stoperi Leo Ostigard'ın da bordo mavililerin transfer listesinde yar aldığı ileri sürülmüştü.

Trabzonspor teklifini iletti

Taka Gazetesi'nde yer alan habere göre Trabzonspor, Napoli ile iki yıl daha sözleşmesi bulunan futbolcunun menajeriyle temasa geçerek transfer teklifini iletti.

Teklifi reddetti

Ancak Norveç Milli Takımı'nın formasını da giyen başarılı stoper, İtalyan ekibinden ayrılmayı düşünmediğini ve kariyerine İtalya'da devam etmek istediğini ifade etti.

Transfer rafa kalktı

Trabzonspor'un bu gelişme üzerine Ostigard'ın transferini rafa kaldırdığı stoper arayışında diğer alternatifler üzerinde yoğunlaşma kararı aldığı kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler