Leclerc: Vettel beni etkiledi

08.11.2020 - 15:26 | Son Güncellenme: 08.11.2020 - 15:26

Ferrari'nin Monakolu genç pilotu Charles Leclerc, Sport Bild'e verdiği röportajda takım arkadaşı Sebastian Vettel hakkında açıklamada bulundu. Ferrari pilotu Leclerc, seneye Aston Martin için yarışacak olan Vettel için ne dedi? İşte detaylar...

Orhan GÜLEK - AJANSSPOR

Ferrari'nin Monakolu genç pilotu Charles Leclerc, gelecek sezon Formula 1'de ağırlığını hissettirmeye devam edecek. 2019 yılından beri Scuderia Ferrari için yarışan genç pilot, geleceği ve kariyeri hakkında Sport Bild'e açıklamada bulundu.

Leclerc, gelecek sezon Aston Martin ile yarışacak olan Alman pİlot Sebastian Vettel'in kendisinin gelişimine çok büyük katkısı olduğunu ifade etti.

Vettel, çok profesyonel

Ferrari pilotu "Seb sayesinde, bir pilot ve bir insan olarak çok geliştim. Takımla birlikte çalışma, verileri analiz etme ve geribildirim verme tarzı beni çok etkiledi. Çok profesyonel bir tavrı var ve herkes ona saygı duyuyor. Geçen yıl Brezilya'da olduğu gibi bazı sorunlarımız olsa bile, birbirimize karşı bitmeyen bir saygımız var" dedi.

Michael Schumacher mi, Lewis Hamilton mı?

Ferrari'nin genç pilotu Charles Leclerc, Lewis Hamilton'ı Michael Schumacher'den çok farklı gördüğünü söyledi.

Leclerc yaptığı açıklama da "Farklı dönemleri karşılaştırmayı sevmiyorum. Ama her ikisi de F1'de inanılmaz derecede başarılı olan ve çok saygıyı hak eden pilotlar. Küçükken, Michael Schumacher'ı her zaman televizyonda izledim. Bu yüzden onu biraz farklı görüyorum" dedi.


FERRARI 2019 Dereceleri

Takımlarda ikinci

Dünya dördüncüsü Charles Leclerc

Dünya beşincisi Sebastian Vettel

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

 

 

 

 

Senin için hazırladığımız haberler